08.03.22 DI Produktion Nyheder

Invasion af Ukraine: Få råd og vejledning

Invasion af Ukraine: Få hjælp af DI | Digitalisering giver gevinst på halv mia. kr. | Mangel på arbejdskraft - projekt HIGH:FIVE


Invasion af Ukraine: Få hjælp af DI
Invasionen af Ukraine har betydelige konsekvenser for danske virksomheder med aktiviteter i Rusland og Ukraine. DI koncentrerer sig i disse dage derfor om at give virksomheder den hjælp, rådgivning og vejledning, de kan have behov for, når de skal navigere i farvand med sanktioner, cyberangreb, medarbejdersikkerhed og andre forhold, der gør det vanskeligere at drive virksomhed. Få råd og vejledning på di.dk.

Digitalisering giver gevinst på halv mia. kr.
Danske produktionsvirksomheder kan høste meget store gevinster ved at investere i digitale løsninger som f.eks. 3D-print, robotter og virtual reality. Det viser MADE’s erfaringer fra et fire år langt samarbejde mellem danske produktionsvirksomheder, universiteter og teknologiske institutter. Læs mere og dyk ned i resultaterne på made.dk.

Mangel på arbejdskraft - projekt HIGH:FIVE
Tirsdag den 22. marts kl. 14:00 – 15:00 inviterer Fremstillingsindustrien til webinar om mangel på arbejdskraft. På webinaret sætter vi fokus på muligheden ved at rekruttere unge, der er tidligere straffet, som måske ikke er virksomhedernes førstevalg, men som på sigt kan vise sig at være utroligt givende for virksomhederne. Læs mere og tilmeld dig på di.dk.

Relateret indhold