17.03.22 DI Produktion Nyheder

Tag hul på opgaven med bæredygtig forretningsudvikling

Inspiration til bæredygtig forretningsudvikling | Få en forsmag på teknologier med MADE kickstartprojekt | Ugens virksomhed: Logitrans


Inspiration til bæredygtig forretningsudvikling
Har du endnu ikke taget hul på opgaven med bæredygtig forretningsudvikling, eller er du stadig i den spæde start? Så kan du deltage i webinaret ”Inspiration til bæredygtig forretningsudvikling”, der afholdes onsdag den 23. marts fra kl. 9:00-11:00. Du kan læse meget mere og tilmelde dig webinaret på di.dk.

Få en forsmag på teknologier med MADE kickstartprojekt
Din virksomhed kan i et MADE Kickstartprojekt få indsigt i, hvordan nye teknologier og metoder kan skabe værdi for jer. Det kan være alt lige fra robotter til dataopsamling. På made.dk kan du ansøge, læse mere og se, hvordan et kickstartprojekt kan hjælpe din virksomhed med at tage de første vigtige udviklingsskridt.

Ugens virksomhed: Logitrans 
Flere topledere har valgt at bruge deres stemme offentligt for at sætte skub i udviklingen mod en lige kønsfordeling i toppen af dansk erhvervsliv. En af dem er Gitte Kirkegaard, CEO i Logitrans, som fortæller om diversitet i ledelsen. Du kan læse mere og se interviewet med Gitte Kirkegaard på lederne.dk, hvor du også kan få konkrete værktøjer og inspiration til arbejdet med kønsdiversitet.

Relateret indhold