22.03.22 DI Produktion Nyheder

Søg tilskud op til 50.000 kr.

50 mio. kr. til at hjælpe SMV’er | Digital efteruddannelse i det offentlige | Fra fabriksgulv til sky


50 mio. kr. til at hjælpe SMV’er
Truslen for cyberangreb på danske virksomheder er høj. Hvis din virksomhed vil søge tilskud op til 50.000 kr. til rådgivning via SMV:Digital-puljen, kan du gennemføre en behovsafklaring ved at anvende D-mærkets selvevalueringsværktøj. Puljen åbnede for ansøgninger d. 17. marts, og du kan læse meget mere på d-maerket.dk.

Digital efteruddannelse i det offentlige
Mange virksomheder undersøger ikke mulighederne for opkvalificering af højtuddannede medarbejdere via offentlige uddannelsestilbud. Med en ny indsats skal forbindelsen mellem universiteterne og private virksomheder styrkes, hvilket i første omgang sker i form af en kursusoversigt. Læs mere og se den fælles kursusoversigt på di.dk.

Fra fabriksgulv til sky
Det behøver ikke være så svært at få data fra fabriksgulvet – uanset hvad du fremstiller - op i skyen og spille sammen med alle produktionssytemer. Det er konklusionen på et MADE FAST projekt, hvor en KUKA-robot succesfuldt har testet en IoT-løsning i en produktionscloud sammen med The LEGO Group, Danfoss og B&R Industrial Automation. Læs mere om projektet på made.dk.

Relateret indhold