31.03.22 DI Produktion Nyheder

Få gratis adgang til supersoftware

Ugens virksomhed: CKJ Steel | Energipriser og strategi for energiindkøb | Gratis supersoftware skal booste SMV'ers produktion


Ugens virksomhed: CKJ Steel
Industriens Uddannelser varmer op til DM i Skills i Høng med en stribe portrætter af industriens konkurrencedeltagere. Klejnsmed Philip Klintegård Antonsen fra CKJ Steel er én af Danmarks bedste smedelærlinge, og han kæmper d. 28. – 30. april til DM i Skills om at kunne kalde sig Danmarksmester inden for sit fag. Læs hele portrættet af Philip på iu.dk.

Energipriser og strategi for energiindkøb 
Kom med til seminaret ”Energipriser og strategi for energiindkøb” og bliv klogere på, hvordan de høje energipriser påvirker samfundsøkonomien, og hvad virksomhederne bør overveje, når de disponerer energiindkøbet. Seminaret afholdes 19. april 14.00–16.30 i Industriens Hus. Læs mere og tilmeld dig på di.dk.

Gratis supersoftware skal booste SMV'ers produktion
Danske produktionsvirksomheder kan helt gratis få adgang til en supersoftware, der finder den smarteste metode bedre end både professorer og industrispecialister. Det digitale værktøj kan styrke både konkurrencedygtighed og digitaliseringsgrad. Læs mere og ansøg om at deltage i et gratis forløb på di.dk.

Relateret indhold