24.05.22 DI Produktion Nyheder

DI PRODUKTION ER NU I LUFTEN

DI Produktion er nu i luften | Arbejdskraft i verdensklasse - en vigtig mærkesag i DI Produktion | Værdiskabelsen og eksporten finder sted i industrien


DI Produktion er nu i luften

I går var en historisk dag, da det nye branchefællesskab DI Produktion blev lanceret med et brag af en fest. Store som små produktionsvirksomheder var med til at sætte rammerne for en fantastisk dag og markere, at ProduktionsDanmark er en industri, vi skal være stolte af! Læs mere om DI Produktion her på vores hjemmeside.

Arbejdskraft i verdensklasse - en vigtig mærkesag i DI Produktion
DI Produktion ønsker at ændre de unges udgangspunkt til at være jobparate, at lette sagsbehandlingen ved modtagelsen af nye, internationale medarbejdere betragteligt samt at sætte teknologiforståelse på skoleskemaet i folkeskolen og indføre praksisrettede studieretninger i gymnasiet.

Værdiskabelsen og eksporten finder sted i industrien
På DI Produktions hjemmeside kan du altid få indsigt og unik viden gennem nøgletal og analyser om produktionserhvervet. Læs eksempelvis analyse om, hvordan næsten en femtedel af værdiskabelsen og godt to femtedele af eksporten finder sted i industrien.

Relateret indhold