11.01.23 DI Produktion Nyheder

Et samlingssted for ledere i produktionsdanmark

Står du som ejerleder/direktør og mangler sparring i din hverdag? Så bliv en del af DI Produktions stærke netværk for ligesindede inden for produktionsdanmark, hvor vidensdeling er i højsædet - og der er plads til dig!

Hør med i videoen, hvor Per Milborg Pedersen fra Mekan I/S, deltager på Netværk for Ledere 2, og Kjeld Østergaard fra L. Østergaard Maskinfabrik, deltager på Netværk for Ledere 1, fortæller om at være en del af netværket.

DI Produktions ledelsesnetværk er for både små og mellemstore virksomheder, og her er erfaringsudveksling i højsæde.

Netværket mødes fire gange årligt og kan eksempelvis bestå af virksomhedsbesøg, faglige oplæg samt praktiske og teoretiske input, hvor du får mulighed for at udvikle dine lederegenskaber og dit personlige netværk.

Formål med netværket

Netværket har til formål at tilbyde ejerledere/direktører et samlingssted, hvor de gennem erfaringsudveksling, diskussioner og foredragsvirksomhed kan udvikle deres lederegenskaber. Samtidig giver netværket de deltagende mulighed for at danne deres eget personlige netværk.

DI har mange ledelsesnetværk, men det, der gør DI Produktions ledelsesnetværk til noget særligt, er, at netværkene dels er branchespecifikke, men også, at der er overnatning i forbindelse med møderne. Dette skaber ekstra tid til, at deltagerne kan erfaringsudveklse og komme i dybden med ting, som måske ikke blev vendt på selve mødet.

Uanset om du står over for at skulle overtage en virksomhed eller har været ejerleder/direktør i mange år, så har vi et forum til dig. Vi har i øjeblikket to ledelsesnetværk i regi af DI Produktion:

Læs mere om de to ledelsesnetværk

👉 Netværk for Ledere 1

👉 Netværk for Ledere 2

Annette Flies

Annette Flies

Konsulent

  • Direkte +45 3377 3331
  • Mobil +45 2128 9026
  • E-mail anf@di.dk

Relateret indhold