DI Produktion

Peter Trillingsgaard bliver direktør for DI Produktion

DI’s nye branchefællesskab DI Produktion - Danmarks stærkeste platform for produktionsvirksomheder – får en stærk profil som ny direktør. Group Vice President Peter Trillingsgaard fra Grundfos tiltræder den 1. september og kommer til at stå i spidsen for Danmarks mange produktionsvirksomheder.

DI og syv medlemsforeninger lancerede den 23. maj et nyt branchefællesskab for danske produktionsvirksomheder på tværs af brancher, værdikæder og forretningsmodeller. Fra medicin og fødevareingredienser over møbler og maskiner til plastkomponenter. Og snart sætter Group Vice President i Grundfos Peter Trillingsgaard sig i stolen som direktør. 

"Danske produktionsvirksomheder spiller en enorm rolle i dansk erhvervsliv, og især for vækst og eksport. Derfor er det vigtigt, at vi med Peter Trillingsgaard får en markant og kompetent personlighed til at fortsætte og forbedre DI’s medlemsservices, netværk og politiske interessevaretagelse på områder som grøn omstilling, arbejdskraft samt digitalisering for denne gruppe. Jeg glæder mig til at arbejde tæt sammen med Peter om at styrke forholdene for de danske produktionsvirksomheder," siger DI’s adm. direktør Lars Sandahl Sørensen.

Udover sit seneste job i Grundfos som Group Vice President, Communication, Public Affairs and Sustainability, har Peter Trillingsgaard bestridt flere chefstillinger i LEGO og har været ansat i DI som projektleder for CSR. Han har således en særdeles solid erfaring og viden fra ProduktionsDanmark, som han nu skal stå i spidsen for, og samtidig et skarpt blik for politik og organisationsvirke.

Peter Trillingsgaard ser frem til at arbejde for at forbedre forholdene for danske produktionsvirksomheder og øge deres betydning for det danske samfund.

"Produktionsvirksomhederne er kernen i dansk erhvervsliv, og jeg har arbejdet i  produktionsvirksomheder i det meste af mit arbejdsliv. Derfor er det en utrolig spændende udfordring, at stå i spidsen for DI’s arbejde med at fremme forholdene for den samlede gruppe af Danmarks produktionsvirksomheder. DI Produktion skal være produktionsvirksomhedernes stærkeste stemme i Danmark, og jeg ser frem til samarbejdet med medlemmer og medarbejdere om at nå det mål," siger Peter Trillingsgaard.

DI Produktion har i øjeblikket 3.800 virksomheder som medlemmer. Peter Trillingsgaard tiltræder stillingen den 1. september 2022 og vil dele sin tid mellem DI’s kontor i Århus og Industriens Hus i København.

Relateret indhold