Webinar

Stormøde i rådgiverbranchen om konsulentbesparelser

Regeringens konsulentbesparelser i det offentlige er en udfordring for rådgiverbranchen, men mindst lige så meget for den offentlige sektor og dermed for os alle. Det kalder på handling. Derfor indkalder vi hele branchen til et digitalt stormøde om det offentliges brug af konsulenter mandag den 10. maj kl. 10:00 – 10:45.

Webinaret er overstået

Afspilning af webinar kræver medlemsskab af: Managementrådgiverne eller DI Rådgiverne

Login her
Foto: Getty Images

Vi lever i en tid med store samfundsudfordringer.

Hvordan digitaliserer vi samfundet smartest? Hvordan håndterer vi sundhedskrisen? Hvordan løser vi klimaudfordringerne? Og hvordan ruster vi velfærdsmodellen i de kommende år?

Svarene på de spørgsmål kræver ekspertviden og intelligente løsninger – og det rimer bestemt ikke på konsulentstop, insourcing-iver og senest en intern analyseenhed i Økonomistyrelsen.

Rådgiverbranchen står sammen

Vi samler rådgiverbranchen til en diskussion af det offentliges brug af konsulenter, hvor du kan få svar på, hvilke politiske initiativer, der præcist er kommet? Hvad gør vi i DI Rådgiverne? Og hvordan forholder branchen sig?

Stormødet er kun for medlemmer af DI Rådgiverne og Managementrådgiverne.

  • Velkomst

   V/ branchedirektør i DI Rådgiverne og Managementrådgiverne Katrine Ellersgaard Nielsen.

  • Hvad er der sket?

   Branchedirektør Katrine Ellersgaard Nielsen gennemgår en tidslinje over politiske initiativer til at nedbringe forbruget af konsulenter i det offentlige.

  • Hvad gør vi i DI Rådgiverne, og hvad er vores holdning?

   Branchedirektør Katrine Ellersgaard Nielsen fortæller om sekretariatets nuværende og planlagte aktiviteter, herunder imagekampagne om rådgiverbranchens bidrag til et bedre samfund.

  • Hvordan forholder vi os som branche?

   Refleksioner fra DI Rådgiverne og Managementrådgivernes bestyrelser v/ bestyrelsesformand i DI Rådgiverne, Berit Didriksen, Epinion og næstformand i Managementrådgivernes bestyrelse Jonas Groes, EY.

  • Tak for i dag

HOLD DIG OPDATERET

Modtag  DI Rådgivernes nyhedsbrev og få information om rådgivningsbranchen, seneste nyt fra den politiske scene, faglig inspiration og invitationer til relevante arrangementer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her