Online webinar

Bæredygtighed i plastindustrien

Forstå udfordringer, fokusområder og løsningsmuligheder i plastindustrien. Kom med til gratis webinar.

Foto: Getty Images

Få svar på

På dette webinar dykker vi ned i plastindustrien, hvor du som rådgiver, bliver klogere på den nyeste viden, krav, rammer og udfordringer med bæredygtighed i branchen. 

Vi vil berører emner som:

 • Mikroplast, herunder pellets; OCS, EU-regulering på mikroplast, transport til havs (IMO)
 • Global plasttraktat
 • Fødevarekontaktmaterialer (FKM)
 • Emballage, herunder designguide, producentansvar, engangsplastdirektivet og definitionen af ”genanvendt materiale”

Målgruppe

Webinaret er til dig, som er rådgiver, der arbejder med eller interesserer sig for bæredygtighed i plastindustrien. Du vil få et samlet overblik over rammer for bæredygtighed, blandt andet lovgivningsmæssige rammer, samt muligheder og udfordringer i branchen.

Referenceliste

Gense her

Oplægsholdere

 • Seniorkonsulent for miljø og klima i Plastindustrien

  Anders Kildegaard Knudsen

  Anders er uddannet Cand. Techn. Soc. fra Roskilde Universitet. Han har bl.a. ansvar for at udbrede energibesparelser i branchen til gavn for virksomhedernes konkurrenceevne og lavere CO2-udledning gennem Plastindustriens brancheaftale med Energistyrelsen om målrettede PSO-lempelser. Derudover står han stå i spidsen for miljøinitiativet Operation Clean Sweep, der handler om at reducere industriens spild af granulater til naturen – målsætningen er at få 80 % af Plastindustriens medlemsvirksomheder til at tilslutte sig. Endelig er Anders også involveret i vores aktiviteter og netværk, der er relateret til fødevarekontaktmaterialer.

 • Miljøpolitisk chef i Plastindustrien

  Christina Busk

  Christina Busk er uddannet Cand. Techn. Soc. (miljøplanlægning) fra Institut for Miljø, Teknologi og Samfund ved Roskilde Universitet. Christina er ansvarlig for at sætte foreningens politiske præg på en række af de aktuelle miljødebatter, der er særligt relevante for Plastindustriens medlemmer fx i forhold til genanvendelse, cirkulær økonomi, kemi, mikroplast, plast i havet mm.
  Hun er tovholder på udviklingen af ‘Designguide – Genbrug og genanvendelse af plastemballager til de private forbrugere‘, og Christina står også i spidsen for Plastindustriens to netværk med fokus på genanvendelse.