DI Rådgiverne

Rabat hos TimeLog

DI Rådgiverne og TimeLog A/S har indgået en aftale, som giver rabat til medlemmerne på TimeLogs produkter og løsninger inden for online tidsregistrering, projektstyring og fakturering.

I videoen præsenterer TimeLoq mulighederne i deres produkter og løsninger.

Få styr på tidsregistrering, styring af projekter, kapacitetsplanlægning og fakturering. TimeLog er et integreret forretningssystem målrettet konsulentvirksomheder.

DI Rådgiverne har indgået en attraktiv aftale med TimeLog, hvor du som medlem sparer 20% på alle licenser det første år, du er kunde hos TimeLog. Hvis I er en konsulentvirksomhed med 20 ansatte, der alle skal registrere tid, betyder det en besparelse på 13.872 kr. første år, så det i stedet for 69.360 kr. koster 55.488 kr.

Vil du høre mere om, hvordan din virksomhed kan bruge TimeLog? Book en 20 min. online gennemgang her

Hvad kan TimeLog hjælpe dig med?

  • Intuitiv tidsregistrering tilpasset den enkelte bruger - mobil, desktop app, timeseddel & Outlook, så du nemmere kan få dine medarbejdere til at registrere tid præcist og rettidigt.
  • Avanceret målstyring på KPI’er som faktureringsgrad, projektmargin og intern/ekstern tid.
  • Lynhurtig kapacitetsplanlægning og overblik over tidsforbrug på projekt-, medarbejder- eller opgaveniveau, så I kan se hvilke ressourcer, der er til rådighed og planlægge ud i tiden.

Hvad er din medlemsfordel?

Som medlem af DI Rådgiverne kan du få 20% på alle licenser det første år som kunde hos TimeLog. For at udnytte rabatten kan du sende dine oplysninger til info@timelog.dk, så tilknytter TimeLog rabatten til din testkonto, hvis du ønsker at forsætte efter prøveperioden.

Prøv TimeLog gratis i 30 dage

Hvem kan indgå en aftale?

Medlemmer af DI Rådgiverne, der endnu ikke er kunder hos TimeLog.

Relateret indhold