DI Rådgiverne

Rabat på DI & Mannaz’ bæredygtighedsuddannelse

Har du værktøjerne til at rådgive om bæredygtighed? Som medlem af DI Rådgiverne sparer du 15% på DI & Mannaz’ bæredygtighedsuddannelse.

Frem mod 2030 bevæger penge og regulering sig i retning af bæredygtighed. Men samtidig stiller de økonomiske incitamenter og lovgivningen krav til virksomheder og organisationer. Her bliver rådgiverrollen afgørende, fordi virksomheder og organisationer kommer til at få brug for hjælp til at lykkes.  
 
Både bæredygtighedsdagsagendaen generelt og ESG-rapportering specifikt kræver samarbejde mellem flere ekspertiseområder. Måske har en organisation selv nogle af kompetencerne, der er behov for, men der vil typisk være brug for kompetencer på andre områder.  
 
Denne afvejning kræver, at bæredygtighedsrådgivere skal kunne håndtere kompleksitet for at skabe løsninger. Samtidig kræver det, at rådgivere forstår og kan spotte, hvor de skal bruge hjælp udefra.  
 
Lær om due diligence, de nye regler og standarder om ikke-finansiel rapportering. Forstå, hvad ESG, SDG, CSR og GHG betyder. Hvad der ligger i SBTi. Hvordan du undgår greenwashing. Hvad en mangfoldig arbejdsplads er, og hvordan du kan arbejde med lighed og inklusion. 
 
Uddannelsen er relevant for  hele  rådgiverbranchen:  
Arkitektvirksomheder, managementkonsulenter, it-rådgivere, kommunikations-, PR- og PA-rådgivere, revisorer, advokater, designvirksomheder m.fl.   

Relateret indhold