26.11.20 DI Rådgiverne Nyheder

Er du CEO eller Partner i en SMV?

I DI Rådgivernes SMV-netværk kan du hente viden om nye tendenser, konkrete værktøjer til forretningsudvikling samt sparring på dine konkrete ideer og udfordringer fra andre rådgivere.

Foto: Getty Images

”Det er inspirerende og fagligt relevant at være med i netværket. Jeg møder nogle interessante mennesker, jeg kan sparre med, og jeg går altid hjem fra netværket med hovedet fyldt af gode ideer og input, som jeg kan reflektere videre over hjemme i min virksomhed”, fortæller medlem af SMV-netværket, Karen Bahamondes, Partner og medejer hos Danish for You.

Vores SMV-netværk kan blive dit forum for vidensdeling og sparring om udfordringer og muligheder i SMV’er på tværs af rådgiverbranchen og til gavn for din virksomhed.

Læs mere om netværket her: SMV-netværk

Kun for medlemsvirksomheder

Hvis din virksomhed er medlem af DI Rådgiverne, kan du blive en del af vores SMV-netværk.

Netværket er for dig, der ønsker inspiration og indsigt fra andre rådgivervirksomheder og selv har mod på at dele erfaringer og observationer.

Målgruppe

SMV-netværket er et professionelt forum for vidensdeling mellem CEO’s og partnere i rådgivervirksomheder med maks. 19 ansatte.

Du er enten nyetableret eller erfaren rådgiver og er optaget af at udvikle din forretning.

”Netværket giver mig noget andet end andre netværksgrupper, som jeg deltager i. Her kan SMV’er fra alle rådgiverdiscipliner i samarbejde med DI Rådgiverne udveksle erfaringer, og der er gode muligheder for at møde ligesindede og drøfte de udfordringer, vi hver især har i vores forretninger, men også skabe nye forbindelser og få input udefra”, siger medlem Martin Amdi Pedersen, grundlægger af Way-In.

Netværksmøder i 2020

Netværket mødes seks gange årligt, og sidste møde i 2020 er:

· Onsdag den 2. december 2020 kl. 13.30 – 16.30 (TEAMS-møde)

Medlemskab i netværket

Send en mail til Chefkonsulent Allan Ehrenreich Mortensen på alem@di.dk og hør, hvordan en plads i netværket kan give mening for dig og din virksomhed.

Læs mere og se videoer fra nogle af netværks medlemmer: SMV-netværk

HOLD DIG OPDATERET

Modtag  DI Rådgivernes nyhedsbrev og få information om rådgivningsbranchen, seneste nyt fra den politiske scene, faglig inspiration og invitationer til relevante arrangementer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Relateret indhold