Cathrine Buhl Schultzer bruger sin personlige mentor til sparring om sin langsigtede udvikling.

Foto: Sebastian Stigsby
05.03.21 DI Rådgiverne Nyheder

32-årige Cathrine vil til tops i dansk erhvervsliv

En personlig mentor, ansvar og et konstant fokus på work-life balance er nogle af de ingredienser, der gør, at Cathrine Buhl Schultzer kan lykkes i sit job som Senior Management Consultant i PA Consulting. Hun er karrieremor og nu også en del af Berlingskes Talent100 2021.

”Jeg beskæftiger mig primært med rådgivning inden for retail og manufacturing. Mit særlige talent er nok, at jeg både kan gennemskue og transformere måden, som mennesker arbejder sammen på, så de lykkes med at nå deres strategiske mål og realisere innovative initiativer ret så hurtigt,” fortæller Cathrine Buhl Schultzer, Senior Management Consultant i PA Consulting, som er en af talenterne i Berlingskes Talent100-kåring 2021.

Hun blev både glad og beæret over at blive udvalgt blandt de talenter, som Berlingskes mener har evnen og viljen til at nå til tops i dansk erhvervsliv.

”Det har kun givet mig endnu mere blod på tanden til at fortsætte med at navigere i komplekse problemstillinger i de mange forskellige spændende danske og udenlandske virksomheder, som vi arbejder med i PA Consulting” siger hun.

Læs også: Diversitet betaler sig

Cathrine Buhl Schultzer

Cathrine Buhl Schultzer arbejder med retail og manufacturing i PA Consulting.

Foto: PA Consulting

Ambitiøs fra dag et

Cathrine Buhl Schultzer er på sit syvende år hos rådgivervirksomheden PA Consulting, hvor hun for tiden arbejder som programleder hos en af sine C20-kunder med ansvaret for at transformere virksomheden fra en mere hierarkisk organisation til en flad og agil organisering med fokus på at komme hurtigere til markedet med innovative løsninger.

Det har været udfordrende og lærerigt her under COVID-19, hvor C20-virksomheden måtte ændre strategisk retning fra den ene dag til den anden.

”Det motiverer mig, når jeg rent faktisk ændrer måden, hvorpå folk arbejder og skaber innovation på tværs af siloer. Når jeg f.eks. lykkes med at få R&D, marketing og IT til at forstå hinanden og løfte sammen. Når jeg sammen med kunderne gør en forskel, og jeg føler mig som en del af dem. Når mine kunder stråler og er en succes, så gør deres team også - og dermed også PA og jeg,” siger hun.

For at transformationer skal lykkes, er det vigtigt, at man forstår hele stakeholder-landskabet, virksomhedskulturen og alt det politiske, som ikke står noget sted, men som Cathrine er god til at få øje på og gøre kunderne bevidste om. Det er nødvendigt, når man færdes på CXO gangene og rådgiver ledelsesteams.

Læs også: Tre gode råd til digital omstilling

Cathrine Buhl Schultzer

Cathrine Buhl Schultzer er indstillet til Berlingskes Talent100, der sætter fokus på unge, der har evnen og viljen til at nå til tops i dansk erhvervsliv.

Foto: Sebastian Stigsby

En personlig mentor

I PA Consulting er det obligatorisk at udvælge sig en mentor, så der er faglig sparring på tværs af kolleger.

Cathrine ser en stor gave i at have en mentor og en rollemodel:

”Jeg bruger min mentor Tina Hjort-Ejlertsen til at få sparring på mine tanker om min langsigtede udvikling – både fagligt og personligt. Tina er god til at udfordre mig og også provokere mig til at tænke i nye baner samt få en bedre forståelse af både min svagheder, men i særdeleshed også mine styrker. Jeg har altid haft en mentor, og mit råd er, at man skal turde at skifte mentor løbende alt efter, hvor man er i sin karriere og også have flere i mere eller mindre formaliseret grad, som du kan bruge til at sparre omkring forskellige emner,” fortæller hun.

Cathrine er et udpræget familiemenneske og har to børn og endnu et på vej sammen med sin mand Anders, som også er konsulent.

Logistikken løses med konstant fleksibilitet og forståelse mellem forældrene, gode bedsteforældre og en holdning til livet om, at alt kan lade sig gøre, så længe man også kontinuerligt evaluerer på, om man selv og vigtigst af alt børnene er glade.

For at få tid til familien vælger Cathrine bevidst sport fra. Hun lader sine batterier op ved at ordne og fixe praktiske ting, lige nu er hun f.eks. i gang med at rive en kæmpe sauna fra 80’erne ned i sin kælder og styre processen for en kommende tilbygning.

Læs også: Hvad rører sig i den norske rådgiverbranche?

Cathrines blå bog

  • Uddannet Cand. Merc. i Strategy, Organization and Leadership fra CBS i 2013
  • Startede sin karriere som Project Coordinator i In Touch
  • Fortid i LEO Pharma og Unik Human Resources
  • Er i dag Board Member hos Buhl & Bønsøe

HOLD DIG OPDATERET

Modtag  DI Rådgivernes nyhedsbrev og få information om rådgivningsbranchen, seneste nyt fra den politiske scene, faglig inspiration og invitationer til relevante arrangementer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Catherina Asferg Andersen
Maria Nielsen
Skrevet af:

Catherina Asferg Andersen Maria Nielsen

Relateret indhold