DI Rådgivernes nye caseunivers med eksempler på værdiskabende rådgiverprojekter er i luften, blogger branchedirektør Katrine Ellersgaard Nielsen.

11.09.21 DI Rådgiverne Nyheder

Har du besøgt vores nye caseunivers?

Lige inden septembers himmel blev så blå, trykkede vi i DI Rådgiverne på en stor og vigtig startknap: Branchens nye strategiske kommunikationsindsats er i luften under overskriften "Lad os løse det sammen".

Rygraden i DI Rådgivernes nye kommunikationsindsats er medlemmernes egne cases fortalt på sociale medier i en nyudviklet visuel ramme og med hashtagget #ladosløsedetsammen. Vi vil inspirere meningsdannere, beslutningstagere og kunder i offentlig og privat sektor, men også gode folk, som en dag i fremtiden kan vælge karriere som rådgiver.

Kort sagt vil vi dele de gode historier med resten af det samfund, som branchen er en del af, så flere kan se, hvordan rådgivere tilfører viden og nytænkning og bringer det videre på tværs af virksomheder, brancher og landegrænser.

Se caseuniverset her: Lad os løse det sammen

Planen for År 1 er lagt

Det første år af indsatsen er planlagt over fire tematiske højtryk. I de kommende uger koncentrerer vi indsatsen om rådgivernes rolle for den grønne omstilling. Op til kommunalvalget flytter vi fokus til velfærdsområdet, sidenhen digitalisering og endelig mangfoldighed.

Vi løfter i flok

Der er allerede 70 virksomheder, som deltager i en taskforce af medlemmer, vi har nedsat i forbindelse med indsatsen. De bidrager med gene cases, debatindlæg, webinarer og stiller egne kommunikationskanaler til rådighed. Nogle skyder få timer i projektet, andre flere.

Kom og vær med

Hvis du ikke allerede er med, så skriv til projektleder Trine Riis på trir@di.dk for tilslutning til taskforcen, eller hjælp med at sprede budskabet på sociale medier.

I videoen kan du høre mere om nogle af de gode historier fra rådgiverbranchen.

HOLD DIG OPDATERET

Modtag  DI Rådgivernes nyhedsbrev og få information om rådgivningsbranchen, seneste nyt fra den politiske scene, faglig inspiration og invitationer til relevante arrangementer.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her

Relateret indhold