Talent Management, tiltrækning af nye medarbejdere og diversitet ligger højt på dagsordenen, fortæller Michael Jepsen, Managing Partner i IBM Consulting Danmark og nyt medlem af DI Rådgivernes bestyrelse.

Foto: IBM Consulting Danmark
03.01.22 DI Rådgiverne Nyheder

Tre skarpe til IBM’s Michael Jepsen

Mød DI Rådgivernes nye bestyrelsesmedlem og Managing Partner i IBM Consulting Danmark, Michael Jepsen. Hør, hvad han gerne vil bidrage med i bestyrelsesarbejdet, og hvad han er særligt optaget af for tiden.

Tre skarpe til DI Rådgivernes nye bestyrelsesmedlem

1. Hvorfor har du takket ja til at blive medlem af DI Rådgivernes bestyrelse, og hvad vil du gerne bidrage med i bestyrelsen?

DI Rådgiverne gør et kæmpe arbejde for den samlede rådgiverbranche, bl.a. påvirkning af rammerne for samt kommunikation om branchen, herunder hvordan vi bidrager til at udvikle Danmark. Det er et kæmpe privilegie at medvirke til at sætte rammerne og fokus for fællesskabet.

Læs også: Fire nye medlemmer i DI Rådgivernes bestyrelse

2. Hvilke vigtige dagsordener er du særligt optaget af for tiden?

Talent Management og særligt tiltrækning af nye medarbejdere ligger utrolig højt på dagsordenen i et glohedt arbejdsmarked. Desuden hvordan vi gennem adressering af diversitetsudfordringer kan udvikle de rammer, der gør, at vi i branchen kan fastholde medarbejdere gennem deres forskellige livs- og karrierefaser.

Læs også: Sådan sikrer du diversitet i din rekruttering

3. Hvorfor er det efter din mening vigtigt at være med i et branchefællesskab som DI Rådgiverne?

DI Rådgiverne er et utroligt vigtigt fællesskab, der er med til at påvirke de rammevilkår, som medlemmerne arbejder under, og branchefællesskabet er et vigtigt kommunikationsorgan i den offentlige debat på tværs af en samlet branche.

Læs også: Fem rådgivertrends vi vil se i 2022

Fakta

På DI Rådgivernes generalforsamling tirsdag d. 2. november 2021 trådte Michael Jepsen ind i DI Rådgivernes bestyrelse sammen med Carsten Sachmann, Accenture Nordic and Denmark Country Managing Director i Accenture, Niels Ahrengot, Managing Partner i Implement og Martin André Dittmer, Managing Partner i Gorrissen Federspiel.

Michael Jepsen har siden december 2020 været Managing Partner i IBM Consulting Denmark. Michael har været ansat i IBM siden juni 2003. Han har tidligere været Senior Management Consultant hos PWC Consulting, Management Consultant hos Deloitte og Senior Purchasing Manager i Bang & Olufsen.

Han har en Master i Human Capital Management and Finance fra Aarhus BSS og Postgraduate Diploma i Strategy and Innovation fra Saïd Business School, Oxford University.

Relateret indhold