27.06.24 DI Rådgiverne Nyheder

Ny podcast: Det gode råd

Hvornår har du senest haft brug for et godt råd? Som leder? Som en god kollega? Eller som den der står med ansvaret? De fleste af os rådfører os med kolleger og venner om livets store og små dilemmaer. Men hvem rådgiver dig om din virksomhed?

Branchedirektør i DI Rådgiverne, Katrine Ellersgaard Nielsen, får hvert afsnit besøg af et panel af toprådgivere i studiet, som hjælper med at svare på dilemmaer fra erhvervslivet.

1. episode med besøg fra Plesner og JJW Arkitekter

I første episode af "Det gode råd" har Katrine Ellersgaard Nielsen fornøjelsen af at have besøg af Managing partner i advokatfirmaet Plesner, Niklas Korsgaard Christensen og Katja Viltoft der er Partner i JJW Arkitekter.

I "Det gode råd" kan du blive klogere på din forretning og få råd fra virksomhedsledere i nogle af Danmarks største rådgivningsvirksomheder. Så lyt med, når der svares på disse spørgsmål: 

  • Hvad betyder hjemmearbejde for kulturen i din virksomhed?
  • Bliver vi overflødige med kunstig intelligens? Kan vi virkelig erstattes af "det mest sandsynlige svar? Og hvad med ophavsretten og den personlige kontakt? 
  • Hvordan øger vi diversiteten i rekrutteringssammenhæng?

I podcastserien kan du blive klogere på ESG, diversitet, ledelse, byggeri, kampagner, kommunikation og meget mere, når DI Rådgivernes Branchedirektør Katrine Ellersgaard Nielsen har et panel af toprådgivere i studiet, som hjælper med at svare på dilemmaer fra erhvervslivet.

… Nå, ja, og du kan forresten få “Det gode råd” til at forholde sig til dit eget dilemma. Send det til mifu@di.dk. Alle dilemmaer optræder anonymt, og du kan også nøjes med at nævne et emne, du gerne vil have, vi tager op.
Måske får du det bedste råd, du nogensinde har fået i kompetent og vidende selskab i 30 minutter.

Apple Podcast

Lyt her

Spotify

Lyt her

Relateret indhold