Arrangement

Ledelse i en digital tidsalder

Hvordan er du en god leder, når du ikke ser dine medarbejdere fysisk, men digitalt? Hvordan motiverer man medarbejdere og sikrer trivsel, når man skal konkurrere med sociale medier på en smartphone?

På kurset sætter vi fokus på de problemstillinger som moderne ledelse står overfor og forsøger at give dig en række konkrete redskaber, der kan hjælpe dig med at være en god leder i en digital tidsalder. Du får bl.a. et værktøj til at optimere din virksomhed digitalt. Samtidig får du indsigt i den digitale kunderejse, digital forretningsudvikling og brugen af teknologi og ny software.

Foreløbigt program

 • Lær at lede din organisation gennem digitaliseringen

  Dennis Wollbrink, Projektleder hos Lifestyle & Design Cluster

  Vil du forbedre din virksomheds konkurrencedygtighed igennem digitalisering? Med værktøjet Digital Ledelseskultur får du som leder redskaber til at optimere din virksomhed digitalt. Værktøjet er baseret på forskning i best-practice. Læs om værktøjet her: https://digitalledelseskultur.dk/

 • Workshop: Digital Ledelseskultur Hands on – Læg de første retningslinjer for din virksomhed

  v. Certificerende rådgivere fra regionale erhvervsakademier

  På workshoppen kortlægger din virksomheds styrker og svagheder, og du kan opstille målsætninger og prioriteter for det fremtidige arbejde. Blandt andet kan I lægge en handlings- og kompetenceudviklingsplan for udvalgte medarbejdere i samarbejde med workshop-instruktøren.

 • Case og feedback

  v. Certificerende rådgivere fra regionale erhvervsakademi

  Hør, hvordan Digital Ledelseskultur har skabt værdi i en konkret virksomhed. Hvad gik godt, og hvilke problemer måtte man løse undervejs.

 • Skab gejst med GAIS – Introduktion til et ledelsesværktøj der kan øge arbejdslysten

  v. Johannes Wørtz, Head of Development GAIS

  Digital omstilling sætter virksomheden på prøve , og ofte bliver medarbejdere og ledere presset, så det går ud over trivslen. Her kommer GAIS-værktøjet ind i billedet som en digital HR assistent – som kan hjælpe ledelsen med at måle og øge trivslen. Præsentationen viser dig, hvordan det virker, og hvordan du som leder får et let-at-bruge værktøj, som allerede er implementeret i mange virksomheder, som forstår værdien af, at medarbejderne har det godt. Læs om værktøjet her www.gais.dk

 • Workshop: GAIS Hands on – lær at skabe større arbejdslyst i din virksomhed, og få licens til værktøjet

  Du lærer at bruge GAIS - et frit tilgængeligt værktøj, der hjælper jer med at måle, forstå og forbedre arbejdslysten på din arbejdsplads eller hos dig selv.
  Med din nye licens i bagagen kan du efter workshoppen skabe et komplet trivselsprogram i jeres team eller hele organisationen.