Arrangement

Fra Big Data til Big Business

Hvordan får man som virksomhed bedst adgang til sin egen data? Hvordan kan man bruge sin data til at øge sin konkurrencekraft? Bliv introduceret til teknologier og best practice i servicebranchen. På kurset sætter vi fokus på, hvordan data kan konverteres til forretningsmæssige successer. Du bliver samtidig introduceret adgang til værktøjet, DataForBusiness, der giver inspiration til, hvordan din virksomhed kan bruge data. Se hele programmet nedenfor. 

På kurset bliver du introduceret til værktøjet DataForBusiness, der giver inspiration og retning til udvikling af konkurrencekraft gennem brug af Data. Du høre om, hvordan du kan gribe din digitaliseringsproces an. Og du møder håndplukkede digitale virksomheder, der viser nye teknologier og forretningsidéer frem, som måske kan tage bringe din virksomhed videre på sin digitale rejse.

Formatet på dagen vil veksle mellem oplæg og workshops.

Interesseret i mere?

Tilmeld dig en europæisk inspirationstur, hvor du ser, hvordan virksomheder anvender ny teknologi i praksis. Læs mere og tilmeld dig turen Klar til fremtiden her:

 

 

I videoen kan se en introduktion til værktøjet DataforBusiness, som du introduceres til på dagen. På dagen får du også mulighed for at se nye teknologier, der kan måske kan få din virksomhed i gang eller videre på din digitale rejse.

Program

 • Sådan bygger du din virksomheds fremtid på digitalt råstof

  v. Carsten Brock, Data & Analytics Sales Lead hos Pedab

  Introduktion til DataForBusiness. Indlægget stiller skarpt på, hvordan man finder data og skaber forretningsmæssig værdi uden at drukne i overflødig information.

  I indlægget tager vi forretningsbrillerne på og undersøger: hvordan finder du ud af, hvor parat din virksomhed er til at gribe de digitale muligheder. Hvordan kan du omsætte data til kommerciel værdi. Og
  hvordan man konkret angriber udfordringerne og mulighederne – uden at ende i uoverskuelige projekter? Læs om værktøjet her http://dataforbusiness.org/

 • Workshop: Mål din virksomheds parathed i til at konvertere data til forretningsmæssige succeser

  v. Carsten Brock, Data & Analytics Lead hos Pedab

  På workshoppen får du adgang til værktøjet DataForBusiness – en online platform, der kan hjælpe dig med at kortlægge din virksomheds data-udnyttelsesgrad. Samtidig giver værktøjet svar på, hvor I kan starte jeres datarejse eller hvor I kan arbejde videre, så I finder den mest effektive brug af data.

 • Case og feedback på workshop

  v. Carsten Brock, Data & Analytics Sales Lead hos Pedab

  Indlægget præsenterer en case fra virkeligheden, hvor en organisation har brugt DataForBusines til at opnå klarhed og tage nogle vigtige skridt på digitaliseringsrejsen.

 • Tech Bazar

  Kunne du godt bruge et mere fintmasket overblik over teknologier til service branchen? Så glæd dig til denne Tech Bazar, hvor du efter eget valg kan dykke ned i forskellige muligheder. Bliv inspireret eller få svar på konkrete spørgsmål. Hvad har I behov for hos din virksomhed, og hvordan kan du måske prioritere de forskellige muligheder. Gå i dialog med specialisterne og hør, hvor og hvordan de forskelige teknologier kan skabe produktivitet, effektivitet og i det hele taget værdi for virksomheder.

 • Case: Compass Group’s teknologiske rejse

  Strategic Development Director Kristofer Kjellman, Compass Group A/S  

  Compass Group har flere end 500.000 medarbejdere på verdensplan og flere end 2.500 alene her I Danmark. I dette indlæg fortæller Kristofer Kjelman på om Compass Group’s teknologiske rejse. Med gode historier og gode råd beretter han om forløbet, og hvad han selv og virksomheden har lært undervejs.