27.11.18 DI Service Cases

Bedre arbejdsmiljø og øget tryghed

Vinnie driver Albertslund og Vallensbæk Apotek. Efter en række overfald i forretningen besluttede Vinnie, at der var behov for en langt mere sikker og tryg løsning for apotekernes personale. Derfor indgik hun en aftale med Loomis.

Vinnie besluttede, at kontanter ikke længere skulle være tilgængelig i apotekernes kasser.
I samarbejde med Loomis installerede man derfor et såkaldt intelligent pengeskab i begge apoteker.
Den løsning betyder, at apotekernes ansatte løbende kan deponere omsætningen i intelligente pengeskabe, hvorefter risikoen overgår til Loomis. I forlængelse af aftalen og opsætningen af et intelligent pengeskab i lokalerne udarbejdede man sammen med Loomis skiltning på butikkernes facader, således at eventuelle ”svage sjæle” bliver gjort tydeligt opmærksomme på, at der ikke forefindes kontanter på apoteket.
Endnu mere væsentligt slipper personalet for utrygheden og angsten for overfald samt turen til den lokale døgnboks eller bank. Vinnie fremhæver desuden, at Loomis leverer byttepenge til den daglige drift. Personalet kan i stedet bruge arbejdstiden på at betjene kunderne og være fuldt til stede i åbningstiden.
Løsningen fra Loomis har således medvirket til øget personalesikkerhed og skabt øget tryghed, hvilket er med til at give et godt og rart arbejdsmiljø.