21.11.18 DI Service Cases

Siemens som sikkerhedsudbyder på ARoS

Når ARoS arrangerer udstillinger med kostbar kunst kræver det et højt sikkerhedsniveau for at forhindre brand, hærværk og tyveri.

ARoS har over 500.000 gæster hvert år, 10 etager og en samling på 8.000 danske og internationale kunstværker. Derfor har ARoS indgået en serviceaftale med Siemens som sikkerhedsudbyder.

”Vores høje sikkerhedsniveau er afgørende for at få internationale udstillinger til museet. Udlånerne ved, at vi passer godt på deres kunstværker, og siden museets åbning i 2004 har vi fuldstændig undgået episoder med tyveri og hærværk i udstillingslokalerne”, udtaler Peder Hansen bygnings- og driftsleder hos ARoS.

Aftalen med Siemens betyder, at der er særligt udvalgte kontaktpersoner fra Siemens tilknyttet ARoS, hvilket øger serviceniveauet for ARoS, da de altid kan få fat i personale, som har indgående viden om huset ARoS og deres måde at arbejde på. ARoS har installeret et Danger Management System, hvor brandsikring, adgangskontrol og tyverisikring er koblet sammen i ét system. Det giver nemmere betjening, overblik og historik over samtlige hændelser ét sted og samtidig en trin-for-trin guide eksempelvis i tilfælde af en alarm.