18.09.18 DI Service Nyheder

Kursus i Serviceoverenskomsten

Få overblik over serviceoverenskomstens almindelige bestemmelser.

Arbejder du til daglig med at forvalte Serviceoverenskomstens almindelige bestemmelser i forhold til din virksomheds medarbejdere, er det afgørende at have overblik over overenskomsten. Det får du på dette kursus, som tager udgangspunkt i en række konkrete spørgsmål, der bringer dig igennem overenskomstens regelsæt. 

Få overblik over serviceoverenskomsten

Du lærer, hvilke rettigheder og pligter du har som leder i forhold til dine ansatte, og du vil i den forbindelse blandt andet få gennemgået reglerne om ansættelse, arbejdstid og løn med vægt på de nye lønmodeller og brancheanciennitetstillæg efter overenskomstfornyelsen i 2017. Derudover vil undervisningen gå i dybden med emner som lovligt fravær og ansættelsens ophør, sygdom og ferie. 

Undgå personalejuridiske fodfejl

Din virksomhed får en kvalificeret medarbejder, der både kan matche tillidsrepræsentantens kendskab til overenskomsten og undgå fodfejl.

For alle med behov for indføring i Serviceoverenskomsten

Kurset er for nye og rutinerede arbejdsledere, direktører, HR-medarbejdere, bogholdere og andre administrative medarbejdere, der i deres dagligdag har brug for grundlæggende viden om Serviceoverenskomsten. Særbestemmelserne i overenskomsten vil ikke blive gennemgået.

Kurser for Serviceoverenskomsten - Basis 2018

Hotel Vejlefjord, Stouby, d. 8. november kl. 09:30-15:30 Industriens Hus, København V, d. 27. november kl. 09:30-15:30

Tilmeld dig her

Kurserne er afholdt. Se DI Service's andre arrangementer og netværk her.