25.01.19 DI Service Nyheder

Topledermøde 2019

Den 24. januar afholdt DI Service Topledermøde i København, hvor temaet var udenrigspolitikkens betydning for danske servicevirksomheder.

Til topmødet var der oplæg fra udenrigsminister Anders Samuelsen og udenrigskorrespondent Lykke Friis, som bidrog med mange vigtige og spændende pointer om både Brexit, Tysklands rolle i EU og international samhandel. 

DI Service formand Flemming Bendt, adm. direktør i ISS, åbnede aftenen med en tale om servicevirksomhedernes store eksponering for eksportvirksomhedernes succes. Samtidig fortalte han om servicebranchens store sociale ansvar med fokus på at ansætte arbejdsløse.

Anders Samuelsen talte om Brexit og dennes store betydning for danske virksomheder, vigtigheden af internationalt samarbejde, og om hvordan udensrigspolitik traditionelt fylder ganske lidt i danskernes hverdag.

Lykke Friis belyste de store spændinger, der findes i Europa pga. flygtningekrisen. Hun talte også som den finansielle krise og Brexit. Kriser har altid været der, men med sociale medier går tingene hurtigere og fake news kan medføre at folk bliver vildledt. 

Aftenen var en god måde for virksomhederne til at tale med kolleger fra branchen, og samtidig vende trends i en hyggelig setting. På aftenen deltog 50 deltagere fra servicevirksomheder og Dansk Industri.