06.12.19 DI Service Nyheder

ISS: I dag bruger vi 75 procent mindre vand og rengøringsmidler

Som et led i regeringens klimapartnerskab for it, service, rådgivning og turisme har adm. direktør Flemming Bendt fra ISS fået stafetten næst efter COO Rasmus Ødum fra COWI. I stafetten fortæller Flemming Bendt om ISS’ klimaindsatser.

Regeringen vil som bekendt reducere landets drivhusgasser med 70 procent inden år 2030 og indføre en klimalov med bindende delmål. Men regeringen har også åbent erkendt, at den har brug for hjælp fra erhvervslivet. Derfor har regeringen indledt 13 klimapartnerskaber med erhvervslivet.

Servicevirksomheden ISS har allerede taget store skridt i en mere grøn retning og byder partnerskabet velkomment.

Ifølge Flemming Bendt er partnerskaber afgørende i klimaindsatsen.

”I ISS er vi meget optaget af, hvordan vi i partnerskabet med vores kunder, kan understøtte og påvirke deres klimaaftryk i en positiv retning gennem vores services,” lyder det fra Flemming Bendt, adm. direktør i ISS.

ISS arbejder bl.a. med at nedbringe madspild og sænke forbruget af energi, vand og rengøringsmidler. Alt sammen i samarbejde med virksomhedens kunder.

Allerede nu har ISS skåret 18 millioner liter vand og 75.000 liter rengøringsmidler af forbruget. Svarende til 75 procent.

De kommende uger kan du følge stafetten, og høre deltagerne komme med bud på deres bidrag til regeringen.

Flemming Bendt sender stafetten videre til Nana Bule, CEO i Microsoft Danmark. 

Vi har også brug for dine input. Giv dit bidrag til en mere bæredygtig fremtid til Grønt Idélaboratorium tirsdag den 17. december.

Du kan læse mere om Grønt Idé-laboratorium her.

Simone Tofte Jensen
Skrevet af:

Simone Tofte Jensen