06.03.20 DI Service Nyheder

Guidelines til håndtering af Covid-19

Dansk Industri og Glad Consulting har samlet en række guidelines til, hvordan virksomheder forholder sig til Covid-19 udbruddet, og hvordan I bedst undgår smitte. Materialet er til fri afbenyttelse og kan bruges som udgangspunkt for udarbejdelse af jeres interne retningslinjer i virksomheden.

Tirsdag aften meddelte regeringen og Sundhedsstyrelsen, at risikoen for smitte med virusset COVID 19, også kaldet Corona, per 3. marts er øget. Derfor opfordres alle danskere til at blive hjemme i op til 14 dage, hvis de har været på rejse til de områder, Sundhedsstyrelsen har kategoriseret som risikoområder.

I en mail til samtlige medlemmer af Dansk Industri uddyber adm. direktør Lars Sandahl Sørensen, hvad det betyder for virksomhederne, og hvordan de bør forholde sig til den skærpede risiko. DI opfordrer virksomhederne til at følge regeringens anbefalinger.

Hold jer orienteret på DI's hjemmeside her, der løbende opdateres med nyeste information fra Sundhedsstyrelsen. 

Følg med i DI's opdaterede guide til håndtering af Covid-19

DI's guide til Covid-19

Glad Consulting har udarbejdet materiale med generelle guidelines til, hvordan arbejdspladser kan opretholde en god hygiejne. 

Materialet er til fri afbenyttelse for alle virksomheder og er udviklet til tre områder på arbejdspladsen. 

Derudover har Glad Consulting oprettet et website, der løbende opdateres med praktiske guidelines, bl.a. informationskort, plakater og tjeklister. 

Læs mere på: www.desinfektionsguiden.dk

Vejledninger

Guide til kontoret

Download

Vejledninger

Guide til receptionen

Download

Vejledninger

Foldekort

Download