16.04.20 DI Service Nyheder

DI Service sidder klar ved telefon og mail

Alle hjælpepakker er nu åbne for ansøgninger og hvis du ikke allerede har brugt DI til at komme bedst muligt ud af coronakrisen, så ring eller skriv endelig til os.

Danmark er nu på vej ind i genåbningsfasen og vi ser med glæde, at statsminister Mette Frederiksen på tirsdagens pressemøde annoncerede en bredere åbning end først planlagt.
 
Alle hjælpepakker er nu åbne for ansøgninger og hvis du ikke allerede har brugt DI til at komme bedst muligt ud af coronakrisen, så ring endelig til os. Det samme gælder, hvis du har nye spørgsmål eller input.


Den seneste brik i hjælpepakkerne til vores virksomheder åbnede for ansøgninger onsdag før påske. Det drejer sig om den midlertidige kompensationsordning for virksomheders faste omkostninger.

Såfremt I forventer et omsætningstab på 40% eller mere, har I som virksomhed mulighed for at ansøge om at få midlertidig kompensation for jeres faste udgifter. Det gælder f.eks. husleje, renteudgifter og kontraktbundne udgifter (f.eks. leasing). Ordningen dækker udgifter i perioden fra og med den 9. marts til og med den 8. juni 2020.

Ordningen er således  dobbeltsidigt relevant  for mange af DI Services medlemmer, som leverer B2B serviceydelser:

  • I vil kunne søge om at få dækket egne faste udgifter og/eller
  • I vil kunne gå i dialog med jeres kunder om, hvorvidt deres faste udgifter til jer vil kunne kompenseres


Du kan læse mere om ordningen hos virksomhedsguiden.dk, hvor også bekendtgørelse og vejledning er at finde. Og det er også her, du ansøger om kompensationen elektronisk.

På DI’s hjemmeside finder du hjælp til ordningen om faste udgifter her, og vi har i DI desuden oprettet et taskforce, som løbende udarbejder FAQ’er i forhold til ordningerne, svarer på spørgsmål og bruger virksomhedernes input til at foreslå regeringen relevante justeringer.

Ring eller skriv til os her:

  • Dækning af faste omkostninger - chefkonsulent Camilla Sandfeld på 3377 3025 eller casa@di.dk.
  •  Lønkompensation - kontakt os på 3377 3377 eller jura@di.dk  
  • Øvrige hjælpepakker - kontakt os på 3377 3377 eller hjpak@di.dk

 

 
Skrevet af:

Camilla Sandfeld