19.05.20 DI Service Nyheder

Hør hvorfor Compass Group har lærlinge og elever

Vi har været på besøg i en af Compass Group’s kantiner og bedt dem sætte ord på, hvorfor de arbejder så fokuseret med lærlinge og elever.

"Lærlinge kommer ind og støtter vores mangfoldighed, som vi allerede har, og som vi synes er vigtig. De kommer med et frisk pust, de har nogle skøre ideer. Og egentlig passer godt ind i at sige: Jamen kunne vi gøre tingene anderledes?. Og det lytter vi rigtig meget på som virksomhed. De er super at have," lyder det fra adm. direktør Zanne Burø.

Compass Group A/S uddanner næste generations faglærte arbejdskraft indenfor mange forskellige fag. Først og fremmest smørrebrød/catering, men også kokke, håndværksbagere, kontor-elever, IT-supportere og inden længe vil sidste skud på stammen være uddannelse af faglærte rengøringsteknikere.

I videoen har vi interviewet cater-eleven Lonni Michaelsen, hendes mester Flemming Høyer og Compass Groups adm. direktør Zanne Burø.

Compass Group A/S er som virksomhed et rigtig godt eksempel til efterfølgelse, og de viser at servicebranchen er med til at løfte ansvaret for at sikre fremtidens faglærte arbejdskraft.

Er du medlem af DI Service, har du mulighed for både at få rådgivning og konkret hjælp af chefkonsulent Camilla Sandfeld, der er ansvarlig for DI Services lærlingeindsats. Du kan både ringe og skrive til Camilla og hun lægger gerne vejen forbi til et besøg.

Kontakt

Chefkonsulent Camilla Sandfeld

Telefon: 33 77 30 25

Mail: casa@di.dk