16.06.20 DI Service Nyheder

Svanerent kommer krisen i forkøbet med nye ideer og produktudvidelse

”Vi tager hellere en risiko ved at købe nogle nye produkter end sidde at vente på, hvad der ellers kommer til os.”

Henrik Andersen, direktør i Svanerent

”Vi har optimeret vores kommunikation ud til vores medarbejdere, i forbindelse med det stigende behov for at skabe noget tryghed

Svanerent er en rengøringsvirksomhed fra Viborg, hvor nærværende kommunikation til både kunder og medarbejdere er en central ambition. Henrik Andersen, direktør i Svanerent, fortæller, hvordan corona har udvidet behovet for tæt kommunikation til medarbejderne. Et behov, som er blevet opfyldt, og initiativet har modtaget god feedback.

Svanerent har også skærpet deres eksterne kommunikation. I ønsket om at markedsføre deres nye rengøringsydelse med desinfektionsproduktet LifeClean, har de fået produceret en professionel video. En markedsføringsstrategi, som har haft effekt; Videoen har nemlig fået over 20.000 visninger på 2 uger. Du kan se den fulde video her.

”Vi er begyndt at importere varer selv. Det er noget helt nyt, og hvor det tager os hen, må tiden vise”

Nød lærer nøgen kvinde at spinde. Under corona har de nødvendige leverancer manglet, hvorfor Svanerent nu selv er begyndt at producere standere til dispensere. Henrik Andersen fortæller, hvordan de af samme årsag nu også er begyndt at importere varer selv. En af disse varer er LifeClean; et high-level desinfektionsmiddel til overflader og udstyr. Produktet er yderst relevant i denne periode med corona, da det kan anvendes overalt, i plejesektoren såvel som i restaurationsbranchen.

”Vi tager hellere en risiko ved at købe nogle nye produkter end sidde at vente på, hvad der ellers kommer til os. Vores fokus er, at vi skaber vores egne omstændigheder”

I krisetider er der især risici forbundet med produktudvidelse og import af nye varer. Risici som man ikke er bleg for at tage i Svanerent. Henrik Andersen møder fremtiden med en positiv indstilling om, at man som virksomhed må skabe sine egne omstændigheder. På den måde er man bedre stillet i krisetider samt bedre rustet til at møde fremtidige udfordringer.