mobilitetskonference

Arbejdsmarkedets parter DI og CO-Industri inviterer til mobilitetskonference den 29. oktober 2018 kl.12.30-17.00

God infrastruktur er vigtig for både arbejdstagere og arbejdsgivere. Når der er gode muligheder for at pendle, har den enkelte medarbejder større chancer for at finde et job, hvor kompetencerne kommer bedst muligt i spil, og virksomhederne har lettere ved at skaffe kvalificerede medarbejdere

Desværre er der stigende trafikale udfordringer mange steder i landet. Siden 2010 er trafikken på motorvejene steget med ca. 30 pct. Alene i de seneste tre år er trafikken på motorvejene vokset med knap fem pct. årligt.

Samtidig investeres der for lidt i vores infrastruktur. På den anden side af 2020 er der foreløbigt afsat alt for få midler til konkrete projekter. De statslige investeringer til den trafikale infrastruktur skal øges, bl.a. så vi ikke skaber unødige flaskehalse på det danske arbejdsmarked.

Det sætter arbejdsmarkedets parter, DI og CO-industri, fokus på med en konference om infrastruktur og mobilitet på arbejdsmarkedet. Mød bl.a. Søren Pape Poulsen, justitsminister (K), Morten Bødskov, medlem af Socialdemokratiets ledelse, formand for Folketingets Erhvervs-, vækst- og eksportudvalg, adm. dir. Karsten Dybvad, DI og formand Claus Jensen, CO-industri.