09.06.20 DI Transport Nyheder

Debatmøde: Hvordan kommer den kollektive trafik tilbage på sporet efter covid-19?

På  fredag inviterer DI Transport til debat med transportminister Benny Engelbrecht på Altinget Sommermøde.

Foto: Nicolai Perjesi

Efter to måneder hvor danskerne er blevet frarådet at køre med offentlig transport, er passagerne i de danske tog, busser og metroer ikke vendt tilbage. Faktisk mangler knap halvdelen af passagerne, og det har store konsekvenser for fremtidens kollektive trafik og den grønne omstilling.

Vi har samlet eksperter, fagfolk, praktikere og transportministeren som i 45 minutter vil drøfte den alvorlige situation i den kollektive transport og give et bud på hvordan vi kommer på rette kurs igen.  

Panelet består af:

  • Benny Engelbrecht, Transportminister (S)
  • Jens Boe Jacobsen, Business Development Direktør i Arriva og formand i DKT
  • Flemming Jensen, Adm. direktør i DSB
  • Michael Knørr Skov, Vicepræsident i COWI
  • Lars Wiinblad, Projektchef i Passagerpulsen
  • Moderator, Anders Dybdal, Direktør i Operate

Debatten foregår på Altinget Sommermøde fredag den 12. juni kl. 13:30 – 14:15, og kan ses digitalt.

Du kan følge med live, når den streames på Altingets hjemmeside på https://www.altinget.dk/artikel/se-livestream-fredag-12-juni-fra-altinget-sommermoede og på Altingets Facebook-side https://www.facebook.com/Altingetdk/.

Der er desuden mulighed for at overvære debatten ved fysisk fremmøde i Altingets gård på Ny Kongensgade 10 i København. Der er begrænsede pladser. Tilmelding foregår her  https://www.altinget.dk/arena/konference/altinget-sommermoede-fredag-middag

Vi glæder os meget til at sætte fokus på den kollektive trafiks nutid og fremtid og til at få igangsat en spændende debat.

Relateret indhold