Colourbox

31.03.22 DI Transport Nyheder

Branchedirektør trækker i arbejdstøjet

Ikke mange havde set for sig, at Karsten Lauritzen skulle arbejde med transport, infrastruktur og mobilitet, ikke engang ham selv. Men efter 2 måneder på posten som branchedirektør for DI Transport med masser af møder og besøg rundt om i landet, så er der stadig noget som mangler. Han har derfor besluttet sig for at gå i lære og blive en del af transportbranchen i lidt længere tid. Nu går han all in på at skabe værdi for medlemmerne.

For at komme helt tæt på medlemmerne har Karsten Lauritzen nemlig tilmeldt sig uddannelsesforløb med henblik på at få kørekort til både lastbil og bus. Abildskou A/S har tilbud en praktikplads, så Karsten for en periode, har mulighed for at få sin regelmæssige gang hos en transportvirksomhed.  

”Med både lastbil og buskørekort kan jeg for alvor skabe værdi for medlemmerne. Der er mangel på chauffører, så vi må alle træde til. Jeg har haft kørekort til bil i mange år og jeg vil da kalde mig selv for en erfaren og sikker bilist.” udtaler branchedirektøren Karsten Lauritzen.  

Adm. direkrør Jess Albildskou  er ikke nervøs for at give Karsten en praktikplads. ”Det bliver godt for Karsten at komme lidt ud i virkeligheden. Nu har han siddet på Borgen i mange år og været med til at bestemme over os herude i den virkelige verden. Nu skal han opleve, hvordan det er vi har det.

”Jeg vil heller ikke lægge skjul på at vi da gerne vil have flere passagerer tilbage i den kollektive trafik. Jeg er sikker på at det bliver et trækplaster i fjernbustrafikken, hvis Karsten Lauritzen kommer bag rettet som chauffør om søndagen. Han griner højt og er altid i godt humør. ” siger Jess Abildskou.

”Min forgænger i DI Transport var en svane. Jeg er startet som en grim ælling, men arbejder bestemt på at blive en svane.”, udtaler Karsten Lauritzen, som gælder sig til at påbegynde den nye uddannelse 1. april.

Relateret indhold