24.06.22 DI Transport Nyheder

Rigtig god sommerferie!

Sommerhilsen fra DI Transport.

Nu er der snart gået et halvt år fra jeg satte mig op på den transportpolitiske cykel som Branchedirektør for DI Transport. Det har været en spændende tid, hvor end ruten, jeg har sagt ja til, førte hen, var det helt nyt for mig. Så jeg startede med støttepedalerne og cykelhjelmen og hoppede op på cyklen.

I februar udbrød Ukrainekrigen, og det har medført en stejl stigning for transportbranchen og nyt udfordrende terræn, som presser vores branche, læg hertil stigende brændstofspriser, nye klimometerafgifter på lastbiler og CO2 afgifter på flytransporten. Men som min gamle chef plejede at sige ”op ad bakke, er stadig fremad”, og det har jeg taget til mig. Og jeg har lært rigtig meget på mine mange medlemsbesøg de sidste fire måneder.

Jeg har fået et indblik i virksomhedernes virkelighed, og set deres forretning og udfordringer. Det har givet anledning til eftertanke og udvikling af en ny strategi for DI Transport. Det skal vi tale meget mere om på vores årsmøde den 21. september og jeg håber mange vil deltage. Men nu er sommerferien lige rundt om hjørnet, men inden jeg selv skal på ferie, er der først Tour de France i Danmark. Så vær ekstra opmærksom på de trafikale udfordringer optil og under Tour de France, når du planlægger din sommerferie.

Vores dygtige team og jeg i DI Transport, Infrastruktur ønsker dig og din virksomhed en god tour og herlig sommer.

Relateret indhold