Arrangement

Årsdag DI Turisme, Kultur & Oplevelser 2024

DI Turisme, Kultur & Oplevelser til årsdag den 15. november 2024 i Industriens Hus i København. Som et branchefællesskab, der repræsenterer alt fra forlystelsesparker og feriecentre til luftfart og museer, samler vi erhvervet til en dag fyldt med spændende diskussioner og netværksmuligheder. Årsdagen skaber en unik platform, hvor aktuelle dagsordener og politiske ændringer, der påvirker turisme-, kultur- og oplevelseserhvervet, bliver drøftet. Arrangementet er derfor en værdifuld kilde til inspiration og videndeling med henblik på at styrke og udvikle branchen. 

Programmet for årsdagen offentliggøres i sensommeren 2024, men deltagerne kan allerede nu se frem til oplæg og bidrag fra bl.a. Andreas Andersen (Liseberg Group), Heidi K. Dahl Larsen (Hub for Innovation in Tourism), Flemming Rafn (Tredje Natur) og Peter Krogsgaard (Københavns Lufthavne A/S).

Traditionen tro byder DI Turisme, Kultur & Oplevelser på frokost og networking forud for det faglige program samt en drink når programmet er slut. Det faglige program løber fra kl. 12.30-16.00.