Egeskov
23.10.23 Turisme, Kultur & Oplevelser Nyheder

Velkommen til Egeskov Slot

Vi er stolte af, at vi kan byde det historiske vartegn, Egeskov Slot, velkommen i DI.

Egeskov Slot er kendt for sin rige historie, sine velplejede haver og storslåede arkitektur. Slottet på Sydfyn er en populær destination for både lokale og internationale besøgende, der året rundt kommer strømmende til.

Området rundt om Egeskov Slot byder på en bred vifte af underholdning for besøgende i alle aldre.

Her kan man udforske alt fra det spændende museum for veteranbiler, nyde den fortryllende slotshave eller tage udfordringen op i slottets store grønne labyrint. Derudover har man som gæst mulighed for at bevæge sig rundt inde i selve slottet og fordybe sig i historiens vingesus.

Med sit medlemskab i DI, vil Egeskov Slot sætte sit præg på DI’s arbejde på kulturområdet, og adm. direktør Henrik Neelmeyer ser frem til samarbejdet:

Vi er glade for at blive en del af Dansk Industri og ser især frem til at kunne bidrage til arbejdet og indsatserne på kulturområdet. Egeskov Slot har en rig historie og er stærkt forankret i den danske kulturarv. Vi glæder os til byde ind med unikke perspektiver og bidrage til udviklingen af fremtidens kulturlandskab Henrik Neelmeyer , adm. direktør for Egeskov Slot
Astrid Kjelgaard
Skrevet af:

Astrid Kjelgaard

Relateret indhold