23.11.23 Turisme, Kultur & Oplevelser Nyheder

Allan L. Agerholm er trådt ind i DI’s hovedbestyrelse

Bestyrelsesformand i PARKEN Sport & Entertainment A/S og leder af DI’s udvalg for Turisme & Oplevelser, Allan L. Agerholm, er trådt ind i DI’s hovedbestyrelse. Dermed fordobler udvalget for Turisme & Oplevelser sin repræsentation i DI’s hovedbestyrelse.

DI's hovedbestyrelse består af op til 78 medlemmer, der tilsammen repræsenterer et bredt udsnit af dansk erhvervsliv. Med Allan L. Agerholms tiltrædelse har udvalget for Turisme & Oplevelser nu to medlemmer i hovedbestyrelsen. Det andet udvalgsmedlem er administrerende direktør i Tivoli, Susanne Mørch Koch, der har siddet i hovedbestyrelsen siden 2020.

Allan L. Agerholm har en lang karriere inden for branchen, hvor han blandt andet har været administrerende direktør i Bellagroup, formand for Visit Denmark, næstformand i HORESTA og siddet i Wonderful Copenhagens bestyrelse. I dag er han bestyrelsesformand i PARKEN Sport & Entertainment, der både omfatter Lalandia, Parken og FCK. Det er således en tung turismefaglig kapacitet, som DI’s hovedbestyrelse får med ved bordet.

Allan L. Agerholm ser frem til arbejdet i hovedbestyrelsen og udtaler:

Jeg er virkelig glad for at DI’s forretningsudvalg har valgt at udvide hovedbestyrelsen og give plads til endnu en repræsentant for turisme og oplevelseserhvervet. Det er for mig at se et kæmpe klap på skulderen til en branche, der både sætter positive aftryk på dansk erhvervsliv og på samfundet generelt. Jeg er stolt over at kunne være med til at repræsentere turisme- oplevelseserhvervene i DI’s hovedbestyrelse og dermed gøre en forskel for både branchen og dansk erhvervsliv. Allan L. Agerholm

Se hvem der sidder i DI’s hovedbestyrelse her: DI's hovedbestyrelse - DI (danskindustri.dk)

Astrid Kjelgaard
Skrevet af:

Astrid Kjelgaard

Relateret indhold