Odds and Ends
07.11.23 Turisme, Kultur & Oplevelser Nyheder

Velkommen til Odds and Ends

Vi er stolte af, at vi kan byde det nye kulturelle mødested, Odds and Ends, velkommen i DI.

Placeret blandt byggepladser, kraner og nybyggerier, ligger den nyligt etablerede kulturoase Odds and Ends. Det kulturelle mødested og samlingspunkt, har til formål at forene og bringe københavnerne sammen om unikke kulturoplevelser, der især har fokus på urbanitet og mangfoldighed.

Med plads til 250 siddende gæster – og endnu flere på deres udendørs arealer – lejer den selvejende organisation lokaler ud til blandt andet firmafester, receptioner og sommerfester.

Siden etableringen i sommeren 2022 har lokalerne desuden lagt rammer til et bredt udvalg af offentlige, kulturelle begivenheder, herunder udendørs filmvisninger, halloween-aktiviteter for børn, mindre musikfestivaler og koncerter.

”Vi vil gerne både være et eventsted og et sted, hvor man kan afholde sine firmafester eller konferencer. Det har vi allerede gjort - og med stor tilfredshed. Vi har været her siden 2022 og har sidenhen haft alle mulige former for events. Vi har også selv afholdt forskellige kulturelle events.” Fortæller Jack Rothe, direktør for Odds and Ends.

DI Turisme & Oplevelser har været på besøg hos Odds and Ends, hvor Jack Rothe sætter lidt flere ord på, hvem de er, og hvad de arbejder hen mod i den nære fremtid:

DI Turisme & Oplevelser repræsenterer en voksende andel af landets kulturattraktioner, herunder venues og spillesteder, private og kommunalt ejede museer, Videnspædagogiske Aktivitetscentre, forlystelsesparker, UNESCO Verdensarv og statsanerkendte museer.

Relateret indhold