14.03.23 Turisme, Kultur & Oplevelser Nyheder

DI samler eksklusivt fællesskab på tværs af landets største venues

Danske venues har de seneste år gennemgået flere forandringer, både i forbindelse med prisstigninger, flere digitale møder og øgede krav til bæredygtighed. Derfor har vi samlet flere af landets mest prominente venues, med henblik på at skabe et eksklusivt og fortroligt fællesskab der bidrager til at styrke branchens udvikling.

Under coronakrisen blev de danske venues ramt særlig hårdt af nedlukninger og restriktioner med forsamlingsforbud og derfor står erhvervet i en anden situation end for blot få år siden. Møder bliver digitale, gæster og samarbejdspartnere stiller større krav til bæredygtighed, ligesom prisstigninger påvirker internationale turnéer og mange andre forhold på den korte bane. Samtidig er gæsterne gået online som aldrig før, og det lægger pres på de fysiske mødesteder.

Med initiativet DI Venues samler kræfterne på tværs af arenaer, spillesteder og messe-, konference-, og kongressteder, med henblik på at løfte branchens politiske dagsordener, sætte fokus på udfordringerne og styrke forretningsudviklingen.

Gennem DI Venues ønsker vi at skabe et eksklusivt netværk for vores medlemmer, og derigennem bidrage til at sikre en stærk udvikling af branchen. Og vi er allerede komet langt med arbejdet, der blandt andet tæller toneangivende virksomheder som Royal Arena, Parken Sport & Entertainment, KB Hallen, MesseC, Nordisk Film Biografer, Bellagroup og MCH.

Vi ser allerede frem til, at samarbejde for endnu bedre vilkår for de aktører, der samler os på tværs af samfundet til blandt andet koncerter, konferencer, sportsbegivenheder, kulturbegivenheder og meget mere.

Stor tak til virksomhederne for spændende diskussioner og et stærkt fællesskab. Der er stadig plads til et par medlemmer mere i DI Venues. Skal I være med?

Astrid Kjelgaard
Skrevet af:

Astrid Kjelgaard

Relateret indhold