01.10.21 Turisme og oplevelser Nyheder

DI partner på Kulturmødet 2021

For at bidrage til samtalen om kulturen, dens betydning for samfundet, og hvor kulturen skal hen i fremtiden, er DI i år gået i partnerskab med Kulturmødet på Mors.

Vicedirektør Henriette Søltoft i paneldebat med kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen.

Foto: Per Bille

Kulturerhvervenes vilkår er en høj prioritet i DI's arbejde. Vi arbejder hver dag for at styrke kulturens rammer i dialog med virksomheder, ministerier, andre organisationer og aktører mv. For at bidrage til samtalen om kulturen, dens betydning for samfundet, og hvor kulturen skal hen i fremtiden, er DI i år gået i partnerskab med Kulturmødet på Mors.

I år har DI således været medarrangør på Kulturmødet, hvor vicedirektør Henriette Søltoft deltog i en debat om kulturens værdi med blandt andre kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen. Det digitale program og debatterne kan genses her

De vigtige debatter om kulturens fremtid fortsatte på et todages symposium på Mors afholdt sammen med Kulturmødet, hvor ca. 80 udvalgte kulturaktører, kreative og kunstnere delte erfaringer, præsenterede cases og drøftede arbejdet på tværs af brancher.

Den 8. oktober inviterer DI desuden sammen med netværks- og rådgivningsvirksomheden BARC Scandinavia, kulturmediet Kulturmonitor og Kulturmødet Mors til ’Kulturkraft 2021’ – en konference fyldt med internationale topnavne, der afholdes i Industriens Hus i centrum af København. På konferencen offentliggøres udkommet af symposiet på Mors i form af et digitalt erfaringskatalog.

Lasse Fridberg Bilstrup

Lasse Fridberg Bilstrup

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3097
  • Mobil +45 2467 6508
  • E-mail lafb@di.dk

Relateret indhold