DI: Dansk Industri
17.01.22 Turisme og oplevelser Nyheder

Ny chef for DI Turisme og oplevelser

Den 1. februar 2022 tiltræder Maria Krüger Torp som ny chef for DI Turisme og oplevelser.

Vi er utrolig glade for kunne annoncere, at Maria Kruger Torp pr 1. februar 2022 bliver ny chef for DI Turisme og oplevelser. 

 

Maria Krüger Torp indtager chefstolen i DI med mange års erfaring i bagagen fra organisationsverdenen, mediebranchen og det politiske maskinrum på Slotsholmen, hvor hun har været ansat i Liberal Alliance og Skatteministeriet. Senest har hun været selvstændig erhvervsdrivende og rådgivet førende virksomheder i branchen om kommunikation og public affairs.

 

Som hele branchens nye talerør kommer hun til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at udvikle fremtidens turisme- og oplevelseserhverv. Henriette Søltoft, Vicedirektør

- Hver dag kæmper vi for at skabe de absolut bedste vilkår for turisme- og oplevelseserhvervet, og jeg er utrolig glad for, at vi opruster med en ny stærk chef. Maria Krüger Torp er på hjemmebane og kommer til at spille en vigtig rolle i arbejdet med at skabe fremtidens turisme- og oplevelseserhverv, siger Henriette Søltoft, vicedirektør i Dansk Industri.

 

Efter flere år med gentagne nedlukninger og restriktioner er behovet for at skabe politisk positiv opmærksomhed og velvilje for branchen er større end aldrig før. Med stor erfaring og kendskab til branchen, politisk interessevaretagelse og strategisk kommunikation skal Maria være med til at løfte turisme- og oplevelseserhvervet og synliggøre branchens betydning for samfundet - en opgave, som hun glæder sig til at give sig i kast med.

 

- Turisme- og oplevelseserhvervet er helt afgørende for Danmarks sammenhængskraft, udvikling og vækst, og jeg glæder mig meget til at arbejde med DI’s mange medlemsvirksomheder, der hver dag gør en stor forskel for vores samfund. Lige nu er der mange udfordringer i branchen, der skal tackles efter nogle meget svære år, men det åbner samtidig en række nye muligheder, som vi skal skabe og gribe, så vi kan sikre, at Danmark bliver et endnu rigere land inden for turisme, kultur og oplevelser, siger Maria Krüger Torp.

 

DIs pressemeddelelse

Læs den her
Henriette Søltoft

Henriette Søltoft

Vicedirektør

  • Direkte +45 3377 3654
  • Mobil +45 2088 3919
  • E-mail hes@di.dk

Relateret indhold