29.03.22 Turisme og oplevelser Nyheder

Stromma Danmark

Vi kender alle de særlige kanalbåde, der tilbyder en rundfart med udsigt til Københavns smukkeste lokationer. Bag dem står virksomheden Stromma Danmark. Mød CEO Mads Vestergaard Olesen, der fortæller om udfordringer og muligheder i den Københavnske turisme.

Kanalrundfarten er en væsentlig del af den Københavnske identitet og en selvfølge for mange gæster i hovedstaden. Over en halv million vælger hvert år at opleve København fra søsiden. Ligeså velkendte er de særlige røde hop on – hop off sigthseeingbusser, der tager turister med på en enestående tur igennem København.Bag kanalrundfarten og sightseeingbusserne står virksomheden Stromma Danmark.

Virksomheden er en del af Stromma Turism & Sjöfart AB - en af de største oplevelsesvirksomheder i Nordeuropa med afdelinger i København, Aarhus, Amsterdam, Utrecht, Stockholm, Gøteborg, Malmø, Helsinki, Oslo, Stavanger, Bergen, Ålesund, Geiranger og Berlin. I spidsen for den danske forretning står CEO Mads Vestergaard Olesen, der i denne video fortæller om udfordringer og muligheder i den Københavnske turisme.

 
 

 

 

Mads Vestergaard Olesen, CEO Stromma Danmark

Relateret indhold