Kulturkraft 2021 i Industriens Hus

29.09.22 Turisme, Kultur & Oplevelser Nyheder

Kun en uge til Kulturkraft 2022

Fredag d. 7 oktober afholdes kulturkonferencen Kulturkraft i Industriens Hus. Deltag i en inspirerende dag med nye perspektiver på kulturens potentialer.

Programmet til Kulturkraft 2022 indeholder nye stærke navne, der i løbet af dagen vil dele ud af deres erfaringer på kulturens potentialer gennem emner som digitalisering, frivillighed, grøn omstilling og tværfaglighed.

Kulturkonferencen indledes af kulturminister Ane Halsboe-Jørgensen, hvorefter Cornelius Holtorg, Unesco Chair on Heritage Futures, deler ud af hans erfaringer på hvordan virksomhedskultur og arv kan anvendes i forbindelse med fremtidige problemstillinger.

En inspirerende dag med et bredt program

Efter de indledende oplæg opdeles programmet i to spor, hvor man som deltager løbende kan vælge mellem forskellige oplæg. Alex Bayley, chief marketing officer ved National Theatre of Great Britain, deler ud af hans erfaring med teater som streaming og Olga Tykhonova, head of strategic development hos Museum Booster, deler hendes erfaring ved digitalisering af kunst med henblik på at dele kulturens budskaber med en større gruppe.

Alle sessions vil blive modereret af danske kapaciteter fra kulturlivet og den kreative sektor, for at sikre at der bliver bygget bro mellem de internationale cases og den skandinaviske virkelighed.

Bag Kulturkraft står Dansk Industri, netværks- og rådgivningsorganisation BARC Scandinavia, og Kulturmonitor – et partnerskab der er gået sammen med målet om at gøre den danske kultur- og oplevelsesindustri mere robust og samarbejdende

Vi håber i vil bruge d. 7 oktober sammen med os og deltage i en inspirerende dag, fyldt med perspektiver på hvordan kulturens potentialer i endnu højere grad kan udnyttes i din virksomhed.

 Læs mere om konferencen og se programmet

 

Tid og sted

  • Fredag d. 7. oktober. kl. 9.30 – 15.30
  • Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København, Danmark
Astrid Kjelgaard
Skrevet af:

Astrid Kjelgaard

Henrik Langgaard Lystbæk

Henrik Langgaard Lystbæk

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3957
  • Mobil +45 2284 6867
  • E-mail hely@di.dk

Relateret indhold