29.09.22 Turisme og oplevelser Nyheder

Årsdag 2022 - se programmet her

Onsdag d. 9. november afholdes sæsonafslutning for DI Turisme og Oplevelser i Industriens Hus. Deltag i en inspirerende dag fyldt med spændende oplæg, politisk peptalk, nye perspektiver og masser af netværk med kolleger og ligesindede.

Programmet til årsdagen 2022 er landet. I kan glæde jer til inspirerende og motiverende oplæg med fokus på turisme-, kultur- og oplevelseserhvervets væsentlighed og udvikling.

Formand for det Konservative Folkeparti – og statsministerkandidat - Søren Pape Poulsen sparker arrangementet i gang med en energisk politisk peptalk, mens resten af dagen bl.a. byder på inspiration fra museet KØN og Parken Sport & Entertainment samt indsigt i, hvordan arbejdsmarkedets unge generation imødekommes, og hvordan de unge fastholdes i job.

Desuden vil DI præsentere ny viden omkring turisme- og oplevelseserhvervets særlige produkt, og i forlængelse af dette vil folketingsmedlemmerne Birgitte Bergman (K), Charlotte Broman Mølbæk (SF) og Zenia Stampe (R) inspirere os og bidrage med deres perspektiver på erhvervets betydning.

Vi ser frem til en inspirerende festdag med fokus på turisme-, kultur- og oplevelseserhvervet, og vi glæder os til at samle alle aktørerne. I denne tid, hvor endnu en krise står for døren, er det helt afgørende, at vi sammen taler erhvervet op og inspirerer hinanden - Maria Krüger Torp, Chef for DI Turisme og oplevelser

Vi håber I vil tage godt imod programmet og bruge d. 9 november sammen med os. Vi ses til en inspirerende og underholdende dag.

Se programmet og tilmeld dig

Tid og sted

  • Onsdag d. 9. november. kl. 12:00 – 17.00
  • Industriens Hus, H. C. Andersens Blvd. 18, 1553 København, Danmark
  • Tilmeldingsfrist: d. 25/10
Maria Krüger Torp

Maria Krüger Torp

Chef for DI Turisme & Oplevelser

  • Direkte +45 3377 3464
  • Mobil +45 2625 6230
  • E-mail mkto@di.dk

Relateret indhold