13.06.22 Turisme, Kultur & Oplevelser Nyheder

Mød DI Turisme og oplevelser på Folkemødet – og se hvordan tre politikere klarer TurismeTesten

Til TurismeTesten udfordrer vi tre modige politikere på både paratviden og holdninger, lørdag kl. 14:45 – 15:30 på DI’s Havnegadescene (F34). Hvem mon løber med den flotte pokal?

Dansk turisme og kultur er Danmarks fineste visitkort, men hvor meget ved danske politikere egentlig om erhvervet? Det danske turisme- og oplevelseserhverv er en velfungerende, professionel maskine, befolket af nogle af verdens mest entreprenante og kompetente virksomheder. Men erhvervet er også en kompleks størrelse, der ikke ligner andre. Forretningsmodellerne og organiseringen er anderledes, og derfor kræver det viden og kendskab at regulere branchen.

På Folkemødet stiller vi skarpt på det danske turisme- og oplevelseserhverv og udfordrer tre modige politikere på både paratviden og holdninger. Turismetesten afgøres både af de hurtige korrekte svar og af substantielle politiske forslag, der skal forbedre erhvervets rammevilkår. Hvem løber med den flotte pokal? Kom og følg med og stil gerne egne spørgsmål undervejs. Det bliver både underholdende og udfordrende.

Til TurismeTesten får vi besøg af Jan E. Jørgensen fra Venstre, Mona Juul fra Det Konservative Folkeparti og Charlotte Broman Mølbæk fra SF lørdag kl. 14:45 – 15:30 på DI’s Havnegadescene (F34).

Læs mere på DI på Folkemødet 2022.

 
 

 

 

Katrine Brems Olsen
Skrevet af:

Katrine Brems Olsen

Maria Krüger Torp

Maria Krüger Torp

Chef for DI Turisme & Oplevelser

  • Direkte +45 3377 3464
  • Mobil +45 2625 6230
  • E-mail mkto@di.dk

Relateret indhold