29.03.23 Turisme og oplevelser Nyheder

Sådan oplever danskerne 2.0

Det stærke målgruppeværktøj ”Sådan oplever danskerne” videreudvikles til version 2.0 med nyt partnerskab

"Sådan oplever danskerne" (SOD) er et unikt, databaseret målgruppeværktøj, der hjælper danske oplevelsesaktører med at arbejde segmenteret med det danske oplevelsesmarked og er udviklet af Epinion for DI Dansk Industri.

Siden lanceringen af SOD i 2021 har en lang række oplevelsesaktører taget værktøjet i brug for at kunne arbejde mere målrettet og nuanceret med afsæt i viden om danskernes oplevelsespræferencer og adfærd.

Feedback fra brugerne har vist, at der er et stort behov for endnu mere detaljeret viden om bl.a. segmenternes digitale adfærd og bæredygtighed, ligesom det er tid til en generel opdatering her to år efter lanceringen.

Derfor har Epinion, DI Dansk Industri, Top Attraktioner og Midtjysk Kulturakademi/Region Midtjylland indgået et partnerskab for at opdatere og videreudvikle SOD-værktøjet til version 2.0. Med den nye version vil brugerne kunne få adgang til opdateret indsigt i segmenternes oplevelsesbehov, men der vil også være fokus på at udbygge bl.a. med viden om segmenternes digitale adfærd og holdninger til bæredygtighed.

Version 2.0 af SOD-værktøjet lanceres til efteråret, men allerede nu inviteres brugerne til at give feedback og input til den nye udgave. Epinion vil indsamle og anvende denne feedback i arbejdet med at videreudvikle værktøjet, så det fortsat lever op til brugernes behov.

Spørgsmål eller input

Hvis du har spørgsmål eller input til opdateringen af SOD-værktøjet, er du velkommen til at kontakte Henrik Langgaard Lystbæk, chefkonsulent i DI Turisme & Oplevelser på hely@di.dk eller 2284 6867.

Du kan også kontakte Martin Østervig Larsen, Senior Director og Head of Tourism, Culture & Places hos Epinion på mol@epinionglobal.com eller 4188 7306.

Henrik Langgaard Lystbæk

Henrik Langgaard Lystbæk

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3957
  • Mobil +45 2284 6867
  • E-mail hely@di.dk

Relateret indhold