23.05.23 Turisme og oplevelser Nyheder

Ny stærk profil hos DI Turisme & Oplevelser

I DI Turisme & Oplevelser udvider vi teamet med en erfaren udviklingsprofil, der blandt andet skal bidrage til udviklingen og driften af DI Venues.

Vi er glade for at vi kan byde Morten Müller Larsen velkommen i DI Turisme & Oplevelser, hvor han skal spille en central rolle for DI Venues  - DI’s særlige indsats for arenaer, messe-, konference- og spillesteder.

Morten kommer fra en stilling i DI Hovedstaden, hvor han har haft ansvar for at udvikle og forbedre de lokale virksomheders erhvervsvilkår i hovedstadsområdet. En stor del af arbejdet er foregået i tæt dialog med kommuner, virksomheder og interessenter, og det er blandt andet evnen til at samle aktører om en fælles dagsorden, der er lagt vægt på i rekrutteringen.

Morten Müller Larsen vil derfor også have fokus på at udbygge den kommunale relation, der betyder så meget for turismens udviklingsvilkår i Danmark.

Derudover bliver Morten også ansvarlig for at drive og udvikle vores Bæredygtighedsnetværk og HR-netværk for attraktioner, samt nye tilbud til medlemsvirksomhederne i DI Turisme, Kultur & Oplevelser.

Morten Müller Larsen

Morten Müller Larsen

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3009
  • Mobil +45 5213 2328
  • E-mail mlla@di.dk

Relateret indhold