Hvad kan DI Turisme og oplevelser tilbyde dig og din virksomhed?

DI Turisme og oplevelser giver dig indflydelse og sparring

DI Turisme og oplevelser repræsenterer hele værdikæden i erhvervet, fra blandt andet forlystelsesparker til flyselskaber, feriecentre og fadølsleverandører. Hos DI bliver din virksomhed del af Danmarks største netværk for erhvervsledere, blandt andet med en lang række følgeerhverv indenfor blandt andet fødevarer, rengøring, vaskerier samt vagt- og sikkerhed. Vi er aktive i den turisme- og kulturpolitiske debat, og er din virksomheds talerør overfor politiske beslutningstagere, meningsdannere og embedsværk på vigtige dagsordener. DI Turisme og oplevelser er din virksomheds adgang til indflydelse og viden om de rammevilkår, der er afgørende for din virksomhed.

 • Vi er i tæt dialog med centrale aktører, der gør det muligt at fremhæve din virksomheds problemstillinger og påvirke den turisme- og kulturpolitiske dagsorden.
 • Vi er høringspart ved lovgivningsarbejde på turismeområdet.
 • Vi faciliterer HR-netværk og bæredygtighedsnetværk for branchen, samt DI’s specialudvalg for turisme og oplevelser.
 • Vi arbejder hver dag for at synliggøre turisme-, kultur- og oplevelseserhvervets samfundsmæssige betydning for Danmark, gennem forskellige medier og kanaler.
   

Et medlemskab giver din virksomhed:

 • Rådgivning på alle arbejdsgiverområder, f.eks. ansættelsesforhold, opsigelser og barselsorlov.
 • Viden og sparring om kompensationsordninger, digitalisering, forsknings- og uddannelsespolitik, arbejdsmiljø, bæredygtighed, skatteregler og meget mere.
 • Netværk på tværs af hele Danmarks erhvervsliv og målrettede netværk for turisme- og oplevelsesindustrien
 • Adgang til seminarer, konferencer og workshops, der kan bidrage til at udvikle din forretning.
 • Indflydelse på rammevilkår lokalt, nationalt og globalt – vi er i tæt dialog med centrale politiske aktører, fremhæver din virksomheds problemstillinger og påvirker den turisme- og kulturpolitiske dagsorden.
 • Full-service konference- og mødelokaler i Industriens Hus – her er plads til både politiske debatter, høringer og kaffemødet i professionelle rammer centralt i København.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hvis du har forslag til nye aktiviteter i DI Turisme og oplevelser eller generelle spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Maria Krüger Torp, Chef for DI Turisme og oplevelser

Mobil: (+45) 2625 6230

Email: mkto@di.dk

Medlemsfordele

Få indflydelse

DI Turisme og oplevelser arbejder for at give dig de bedst mulige rammebetingelser for at drive virksomhed i Danmark. På vegne af medlemmerne involverer DI Turisme og oplevelser sig i en lang række politiske sager. Vi har blandt andet været i tæt dialog med politikere og embedsværk om kompensation, håndtering af restriktioner, genåbning og væksttiltag for turisme- og oplevelseserhvervet. Vi arbejder eksempelvis for etablering af investeringsfonden Dansk Turismekapital og for øget professionalisering og kommercialisering af kulturerhvervet.

Derudover deltager vi i en række råd, nævn og udvalg. Blandt andet i Advisory Board for Det Nationale Turismforum, og vi bidrager til DI's repræsentanter i erhvervshusene og erhvervsfremmebestyrelsen.

Som medlem af DI Turisme og oplevelser får du et talerør over for politikere og en partner, der varetager dine interesser inden for erhvervet.

Få hjælp til personalejura

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til personalejura på tlf. 3377 3377 eller pr. mail jura@di.dk. Hver dag sidder DI’s eksperter klar til at rådgive dig om ansættelser, opsigelser, løn, arbejdsmiljø etc. i tidsrummet 8-17.  

DI giver svar på alle typer spørgsmål 
Vores personalejuridiske afdeling råder over mere end 75 advokater og konsulenter med ekspertise indenfor alle grene af personalejura. Al rådgivning tager udgangspunkt i jeres konkrete situation.

Vi rådgiver blandt andet om:

 • Ansættelse, ansættelseskontrakter mv. 
 • Afskedigelser 
 • Barselsregler
 • Arbejdstid
 • Indgåelse af lokale aftaler
 • Funktionærers ansættelsesvilkår
 • Arbejdsmiljø
 • Konkurrence- og kundeklausuler
 • Sygefravær
 • Personalepolitikker

På DI’s hjemmeside kan du hurtigt få svar på hyppigt stillede spørgsmål. Her kan du blandt andet finde information om ansættelseskontrakter og opsigelse. Læs mere om personalejura her.

KONTAKT

Er du medlem hos DI, kan du kontakte os med spørgsmål via nedenstående link.

Personaleforhold - rådgivning til arbejdsgivere - DI (danskindustri.dk)

Få indblik i turisme- og oplevelseserhvervet

DI leverer jævnligt faglige analyser. Rapporter og analyser fokuserer bl.a. på overnatninger, tendenser inden for turisme og oplevelser, beskæftigelse, samt erhvervet rolle for Danmarks økonomi. 

Du kan finde alle analyserne her.

Deltag i konferener, seminarer og workshops

DI gennemfører løbende konferencer, seminarer og workshops. Arrangementerne har til formål at give medlemmerne inspiration, viden og værktøjer til at udvikle deres virksomhed, deres medarbejdere og deres forretninger. DI Turisme & Oplevelser har derfor samtlige netværk, hvor du kan finde inspiration og få nye sparingspartnere: HR-netværk for attraktioner, Netværk for Kultureledere og Netværk om bæredygtighed for attraktioner og oplevelser. 

Find alle DI's netværk, kurser og arrangementer her.

Få rådgivning

DI rådgiver dig på en lang række områder fra personaleforhold til forretningsudvikling og virksomhedsdrift. Se mere om DI's rådgivningsunivers her.

 1. En stærk platform overfor politikere og myndigheder

 2. Målrettet vejledning og sparring

 3. Industriens Barselsfond

 4. Løbende information om turist- og oplevelseserhvervet

 5. Invitationer til konferencer, seminarer og workshops

 6. Adgang til virksomhedsnetværk og udvalg

Maria Krüger Torp

Maria Krüger Torp

Chef for DI Turisme og oplevelsesøkonomi

Henrik Langgaard Lystbæk

Henrik Langgaard Lystbæk

Chefkonsulent