05.04.19 DIB Blog

Blog: Først til mølle: Få del i 25 mio. til rådgivning om digitalisering og e-handel

Erhvervsstyrelsen har netop åbnet for at virksomhederne kan få tilskud til at udvikle forretningen med digitalisering, e-handel og eksport, men det gælder om at være vaks ved havelågen, blogger branchedirektør Annette Falberg, DI Handel.

Tilskudspuljen under SMV:Digital på 25 mio. kr. er netop åbnet, men hvis din virksomhed skal have del af i midlerne, skal du handle hurtigt. Det er nemlig først-til-mølle.

Under SMV:Digital kan mindre og mellemstore virksomheder søge en voucher på 100.000 kr. til køb af privat rådgivning om digitalisering af forretningen. Det kan være til både digitalisering af processer, e-handel og e-eksport.

Erfaringerne fra en lignende pulje i efteråret er, at det går stærkt med at få udmøntet puljen, og der er ingen grund til at tro, at det ikke vil være tilfældet denne gang.

I DI ved vi, at det kan virke som en stor opgave at kaste sig ud i digitalisering af forretningen, og derfor er vi glade for dette initiativ, som regeringen har sat i søen. Her kan SMV’er få individuel, målrettet rådgivning inden for lige præcis det, de har brug for hjælp til.

DI Handel har tidligere sammen med en række virksomheder gennemført pilotprojekt med en lignende form for rådgivning, og det var en stor succes.

SMV’er kan søge til konkrete projekter inden for digitalisering og e-handel, f.eks. til systemvalg og systemintegration, salg via platforme, digitalisering af lager og logistik, automatisering, digitalisering af kvalitetskontrol og 3D-print.

Det er muligt for at søge til både potentialeafklaring og til implementering, så alle kan få hjælp uanset, hvor langt de er processen. Der er ingen grund til at vente.

Læs mere her: "Få tilskud til rådgivning om e-handel og digitalisering

 

Annette Falberg

Annette Falberg

Branchedirektør

  • Direkte +45 3377 4851
  • Mobil +45 2240 8803
  • E-mail anwf@di.dk

Relateret indhold