11.10.21 DIB Blog

DI ser frem til coronafri Kulturnat

Jeg glæder mig usigeligt til Industriens Hus igen kan lukke dørene op til restriktionsfri Kulturnat med alt fra battle i digital boksning til eksklusivt møbeldesign. Kæmpe tak til de 17 medlemsvirksomheder fra vidt forskellige brancher, der har gjort sig umage for at planlægge sjove aktiviteter for både store og små, blogger kommunikationschef Mette Krogh.

Fredag den 15. oktober kl. 18-23 åbner Dansk Industri atter Industriens Hus op til Kulturnatten. Coronasituationen betød desværre, at vi valgte begivenheden fra i 2020, og derfor er vi ekstra begejstrede for igen at fylde Atrium med spændende virksomheder og nysgerrige gæster.

Kulturnatten er først og fremmest en god anledning for DI til at komme i dialog med Københavnske borgere og gøre dem lidt klogere på, hvad det egentlig er, vi laver herinde i glashuset. Samtidig er det en god mulighed for vores medlemmer for at formidle deres historier og budskaber i øjenhøjde med befolkningen.

Læs også: Briter skal spise danske planter

Rekordmange virksomheder og masser af aktiviteter for børn

I år skylder vi stor tak til alle de 17 virksomheder fra vidt forskellige brancher, der har gjort sig umage for at planlægge sjove aktiviteter for både store og små.

Man kan bl.a. træne med en robot, lære at kode med legobiler, komme med på byggepladsen i en VR-oplevelse, battle i digital boksning, se på up-cyclet tøj, smage på up-cyclede fødevarer, kigge på dansk lampedesign og eksklusivt møbelsnedkeri – og meget andet!

Udover aktiviteterne i Atrium vil DI’s dygtige rundviserteam stå klar til at vise gæsterne rundt og fortælle om DI’s arbejde og historien om Industriens Hus.

Sidst men ikke mindst, kan man slå et smut forbi Rådhuspladsen, hvorfra man kan ’male’ på vores facade fra sin smartphone.

Vi glæder os til at se så mange som muligt til en kulturoplevelse så godt som fri af coronapandemien!

Se det fulde program for Kulturnatten i Industriens Hus

Malte Gormsen Møbelsnedkeri er en af de virksomheder, du kan møde i Industriens Hus den 15. oktober.

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Mette Krogh

Mette Krogh

Underdirektør

  • Direkte +45 3377 3977
  • Mobil +45 2018 3475
  • E-mail metk@di.dk

Relateret indhold