26.06.24 DIB Blog

Vi har samlet DI’s tilbud, ydelser og indsatser til SMV’er

DI har lanceret en SMV-Portal, der giver overblik over en lang række af DI’s tilbud, ydelser og indsatser målrettet små og mellemstore virksomheder. Vi håber, at alle vil tage godt imod portalen, blogger Sine Linderstrøm

Langt størstedelen af danske virksomheder er små og mellemstore (SMV’er). Det gælder også for hele 97 procent af DI’s godt 20.000 medlemmer. Halvdelen af DI’s medlemmer er såkaldte mikrovirksomheder med op til 9 ansatte.

Derfor skruer vi nu op for kommunikationen direkte til de små og mellemstore virksomheder om vores mange tilbud. Det sker med en helt ny SMV-Portal, der bliver en fælles indgang til DI’s ydelser, tilbud og indsatser målrettet SMV’er.

Portalen er udviklet med løbende inddragelse af DI’s udvalg for små og mellemstore virksomheder, og indholdet dækker alt fra ESG, grøn omstilling og kunstig intelligens, såvel som personalejuridisk rådgivning og kompetenceudvikling.

Du kan f.eks. finde gode råd til din ESG-rapportering som SMV, finde hjælp til at udarbejde CO2-regnskab og få overblik over relevante erhvervsfremmeprogrammer. Derudover kan du læse om DI’s politiske arbejde for bedre rammevilkår for SMV’er, herunder med regelforenkling og reduktion af administrative byrder.

Det overordnede formål er at skabe en samlet indgang for vores små og mellemstore medlemmer og give nye medlemmer og andre interessenter et overskueligt indblik i, hvad vi i DI kan tilbyde SMV’erne.

Vi håber, at alle vil tage godt imod portalen.

Du finder SMV-Portalen på DI.DK/SMV

Hold dig opdateret

Modtag nyhedsbrevet DI Business med relevante nyheder fra erhvervslivet, politiske analyser og nøgletal samt invitationer til arrangementer, kurser og netværk med relation til erhvervslivet.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Sine Linderstrøm

Sine Linderstrøm

Fagchef

  • Direkte +45 3377 3571
  • Mobil +45 2098 9913
  • E-mail sili@di.dk

Relateret indhold