Du kan skrive til DI's kommunikationsdirektør Marion Hannerup på mhan@di.dk eller til os på redaktion@di.dk eller til hver enkelt af os via de kontaktoplysninger, der står i bunden af hvert nyhedsindslag.

28.11.17 DIB Nyheder

Hvad kan DIBusiness.dk gøre bedre?

DIBusiness.dk har fået nyt tøj på. Vi håber, det nye design og de nye muligheder vil give vores læsere en endnu bedre oplevelse. Men vi hører også meget gerne, hvad I synes, vi kan gøre bedre.

'Kommunernes erhvervsklima er som god rødvin: Det bliver bedre og bedre med årene - DI'

'Video: Er din virksomhed klar til den nye persondataforordning?'

'Danske virksomheder rykker til Kenya'

Det er tre af det forgangne års 20 mest læst historier på det gamle DIBusiness.dk, og det viser lidt om både bredden i de historier, vi laver, men i endnu højere grad om den bredde interesse, vores læsere har.

Det er på en og samme tid både rart og udfordrende at have læsere med brede interesser. For hvornår rammer man rigtigt, og hvornår giver man dem det, de kan få gavn og glæde af?

Vi på redaktionen kan kun gætte os frem. De rigtige eksperter sidder og læser disse ord lige nu, og vi vil meget gerne høre fra jer.

Vi har givet DIBusiness.dk en designmæssig og teknisk overhaling, der gør det muligt for os at præsentere andre typer indhold. Henad vejen vil vi også i højere grad kunne give hver enkelt af jer flere af de nyheder, der interesserer jer – og færre af dem, I ikke gider læse.


Allerhelst vil vi lave indhold, som I alle får glæde af. Derfor håber vi også, at I i endnu højere grad vil fortælle os på redaktionen, når vi har ramt ved siden af. Men også meget gerne, når det er lykkedes os at ramme skiven. Eller når I bare har en god ide, I synes, vi skal kigge på.

Du kan skrive til os på redaktion@di.dk eller til hver enkelt af os via de kontaktoplysninger, der står i bunden af hvert nyhedsindslag.

Kommunikationsdirektør Marion Hannerup vil også rigtig gerne høre fra jer. Hende kan du skrive til på mhan@di.dk eller ringe via de kontaktoplysninger, der står i bunden af denne artikel.

Marion Hannerup

Marion Hannerup

Kommunikationsdirektør

  • Direkte +45 3377 3835
  • Mobil +45 2320 1029
  • E-mail mhan@di.dk

Relateret indhold