Peder R. Pedersens skrivebord

Foto: Joshua Gross
27.11.17 DIB Nyheder

Mig og min arbejdsplads - Weibel Scientific

Hvad siger dit arbejdsbord om dig og din virksomhed? DI's medlemmer inviterer DI Business indenfor. Denne gang har vi besøgt Peder R. Pedersen, adm. direktør i radarvirksomheden Weibel Scientific.

Vores arbejdsplads siger meget om, hvordan vi tænker og handler. Se hvad alle tingene på  Peder R. Pedersens skrivebord betyder for ham.

Jeg var selv med til opsendelsen, hvor Weibels radar var med til at sørge for sikkerheden, så NASA kunne undgå en katastrofe som i 2003, hvor Columbia-rumfærgen eksploderede på vej tilbage fra rummet. Peder R. Pedersen, adm. direktør i Weibel Scientific

Du kan blandt andet læse mere om:

Radar-komponenter: De tre små komponenter viser, hvordan en af de vigtige dele i en radar har udviklet sig gennem årene og er blevet mindre og mere effektiv. En af vores udviklingsingeniører har udviklet den lille sorte chip, der kan meget mere end tidligere, og fylde

Radar: Weibel har leveret udstyr til US Navy siden 1999. De har en fleksibel radar, som de flytter rundt mellem otte skibe i hele verden. Det er den samme type løsning, som vi kan tilbyde NATO’s missilforsvar

Model af rumraket: Modellen har jeg fået af NASA, som vi har arbejdet sammen med siden opsendelsen af Discovery-rumfærgen i 2005. Jeg var selv med til opsendelsen, hvor Weibels radar var med til at sørge for sikkerheden, så NASA kunne undgå en katastrofe som i 2003, hvor Columbia-rumfærgen eksploderede på vej tilbage fra rummet.

Peder R. Pedersen - 58 år - Siden 2002 adm. direktør i Weibel Scientific. - Ph.d. og elektronikingeniør. - Bestyrelsesmedlem i Forsvars- & Aerospaceindustrien i Danmark (FAD). - Bestyrelsesmedlem på DTU Elektro Advisory Board. - Censor på DTU.

Weibel Scientific - Verdens førende udvikler og producent af Doppler-radarer til rumforskning, forsvar og missilforsvar. - Hovedkvarter, udvikling og produktion i Allerød. - Ca. 100 ansatte. - Datterselskaber i USA, Tyskland og Indonesien. - Weibel har leveret over 4.000 radarer til 40 lande gennem 40 år. Blandt andet til NASA, US Navy og det indonesiske forsvar. - Medlem af Forsvars- og Aerospaceindustrien i Danmark (FAD), der hører under DI.

Niels Petersen
Skrevet af:

Niels Petersen

Frank Bill

Frank Bill

Chefkonsulent

  • Direkte +45 3377 3066
  • Mobil +45 2226 0194
  • E-mail fbi@di.dk